2777
2789

برای خرید هام کارت های خودش دستمه

به کارت خودمم گاهی ۳ گاهی ۴ بستگی داره

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

۴میده همرو میدم طلاچیزی احتیاج ندارم اول سال خریدم

دمت گرم خیلی زرنگی

به تو میگن زن زندگی❤️

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه  نمیرسونم  ولی خودم باغ مرکبات دارم درآمد دارم ازش،از اون برای خودم هر چه که بخوام خر ...

چطور ازش درآمد داری عزیزم

قشنگ ترین حس زمانیست که یه اتفاق خوب برات میفته و مطمئنی که اون اتفاق خوب یه پاداش از طرف خدا برای تو بوده …

پول که نمیده ولی خب کارتش همیشه دستمه و هیچ وقت هم ازم نمی‌پرسه چی خریدی چیکار کردی

عزیزم آشنایی یهو بچش مریض هیچ کس بخش پول نداد النگو فروخت عمل بچه خدا را شکر بهتره الان هم دوباره با وام النگو خریده فقط طلا میخره

الهی بگردم برات من اوایل زندگی همینم نمی‌گرفتم ده ساله ازدواج کردم دوساله داره بهم میده

خدا نکنه گلی

❣️❣️

والا منم یه سال فقط میداد اونم بعضی وقتا یادم میرفت یا خودش یادش میرفت بزنه ...

منم ۱۷ ساله ازدواج کردم 

این موارد هم میگی 

میگن پول منو تو نداره ...

انشاالله بیشتر میشه درامدتون و بیشتر میده 

الان چند میگیری ؟

خدا نکنه گلی❣️❣️والا منم یه سال فقط میداد اونم بعضی وقتا یادم میرفت یا خودش یادش میرفت بزنه ...منم ۱ ...

فدای دل مهربونت بشم شمام انشاالله آنقدر درآمد داشته باشید ک ماهی پنچ تومن بده بهت

۴ تومن

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️