2777
2789

بادوستام اونقد اینطوری نیستم ولی خیلی زیاد تجربه رهاشدن داشتم 

لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طرحواره درمانی رو‌ با یه روانشناس که تخصصش طرحواره درمانی هست شروع کن

این حالتی که داری به خاطر طرحواره رهاشدگی هست که در تو وجود داره و از اتفاقای دوران بچگیت نشأت میگیره

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
طرحواره درمانی رو‌ با یه روانشناس که تخصصش طرحواره درمانی هست شروع کناین حالتی که داری به خاطر طرحوا ...

تحت نظرم بی فایده بود هم ازبچگی هم الان پارتنرم شرایط ش وحشتناک بد شده اون دفعه گفت تمام کنیم من بدترشدم ازاون موقع دلهره دارم دیگه دارم دق میکنم

همه مون رها شدن ، جدایی ،دل کندن ، رو در قالب های مختلف از بدو تولد تجربه کردیم

بهش فکر کن.... نوزادی که متولد میشه .‌.کودکی که از شیر گرفته میشه ... تاااااا آخر

این بخشی از زندگی هست 

نمیشه حذفش کرد فقط،باید قوی باشی 

همه مون تو رابطه هامون  بارها طرد شدیم ،رها شدیم

حتی زن و شوهر هم ممکنه از یه جایی به بعد همدیگه رو رها کنن.رابطه دوستی که جای خود داره 

همه مون رها شدن ، جدایی ،دل کندن ، رو در قالب های مختلف از بدو تولد تجربه کردیمبهش فکر کن.... نوزادی ...

دقیقا همشو تجربه کردم و درست میگین همکون تجربه یاکردیم یا خواهیم کرد این ترس باعث محبت زیاد و رفتارای این مدلی م میشه انقد بهم استرس میده نمیتونم به کارام برسم عزیزم

خودتو دوست داشته باش 

به درک عزیزم 

خودت که هستی کی موندنی تر و امن تر از خودت

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...
خودتو دوست داشته باش به درک عزیزم خودت که هستی کی موندنی تر و امن تر از خودت

اره گاهی از خودم بیزارم خودم رو کنار یه پارتنر خوب بیشتر دوس دارم دیگه تنهایی بهم فشار اورد حالا میل به فرزندو اینهابماند

چند مدت باید بری

شاید شما دیگه فکرکنین گارد دارم ولی من بیشتر ازیکساله پیش ادم معروفی ام تو شهرستانم رفتم من فقط به مشکلاتم اگاه شدم ولی درد داره هنوز