2777
2789

خیلیاتون داستان زندگی منو میدونید . امشب خیلی حرف زدیم با شوهرم . هنوز از تصمیمم بهش چیزی نگفتم 

من ۲۷ سالمه . ارشد خوندم . بعدش شاغل شدم . با این ک عاشق این بودم تا دکتری ادامه بدم و هرگز از درس خوندن سیر نمیشدم . تازه یک سال و نیمه شاغل شدم و خیلی برام اهمیت داره پیشرفت تو کارم و خیلی دارم براش تلاش می‌کنم 

بخاطر شرایط کاری ۵ سال اول رو نمیتونم ادامه تحصیل بدم . این قانون کار ماست . دوست داشتم این مدت رو برای کارم وقت بذارم و بعد ک زمانش رسید با آمادگی کامل آزمون دکتری شرکت کنم . هنوزم درسام رو میخونم و تست میزنم 

۴ ساله ازدواج کردیم شوهرم عاشق بچه است. دوران نامزدی و ازدواج همزمان شد با دوره ارشد و بعدم آزمون استخدامی من . شوهرمم خیلی همراهیم کرده خیلی زیاد . با حمایت های مالی و عاطفی اون بود ک من به اینجا رسیدم 

بعد از عید اقدام کردیم برای بچه . اوایل تابستون بود من متوجه خیانتش با دوست دختر سابقش شدم . خودش اعتراف کرد . من دوران وحشتناکی رو از نظر روحی گذروندم و تا مدت ها پیش تراپیست میرفتم

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

تو همین دوران ک فکر می کردم بخاطر استرس و فشار روحیه ک پریود نمیشم و کمردرد های بسیار بدی رو دارم تجربه می‌کنم متوجه شدم ک باردارم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه هستید بگید بنویسم خیلی دلم گرفته

بنویس عزیزم 

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

رفتم سونو گفت هماتوم شدید داری . رفتم دکتر کلی قرص و آمپول و شیاف داد ک بچه نیفته . و من چون از،وضعیت زندگیم مطمئن نبودم هیچ کدوم اون داروهارو استفاده نکردم و بچه سقط شد 

رفتم سونو گفت هماتوم شدید داری . رفتم دکتر کلی قرص و آمپول و شیاف داد ک بچه نیفته . و من چون از،وضعی ...

الهی

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

چون تو اون زمان با شوهرم قهر بودم و جدا ازش میخوابیدم متوجه نشد . فکر می‌کرد درد پریودمه . ولی خودم بعدها بهش گفتم و اون موقع از ته دلم خوشحال بودم ک چقدر عاشق بچه بود و من چقدر با این کارم حالشو گرفتم 

خیانتش با دوست دختر سابقش تا چند حد و چ مدت بوده 

واسه بدنیا اوردن بچه ی خیانتکار میخوای جلوی پیشرفتتو بگیری ؟ اشتباه نکن

دقیقا حرف دل منو زدی

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون