چه جمله هایی میگین ب جز قربونت برم و دورت بگردم و اینا
تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡
کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچهها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادیام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزهاش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربههام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین
تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡
خودت شعر زیاد بخون از سعدی هر کدوم ب دلت نشست بفرست یه بیتشو برای حضرت یار زیاده روی نکن آهسته و پیو ...
نه حس میکنم زیادی رسمیه این کار😂
مثلا بگو من چی تو ام؟ بگو فلانت تو حلقم😂یا شوم.. بو.. لت و بخولم😂😂😂یا قربون تخمای چروکت
خدا مرگم بده😂😂😂😂
خااک پاتم سلطااان شما پایههه ما چارپایهشما تهچین ما تهدیگگگ اینا رو بگو خود به خود بهت جذب میشه اصلا ...
میخوای ولم کنه بره 🤣