2777
2789
عنوان

لکه بینی داره دیووونم میکنه

125 بازدید | 11 پست

سلام بعد از زایمانم ۶۰ روزله بینی داشت یه هفته پاک بودم باز ب لکه بینی افتادم گفتم تما پریود شدم ولی خییییل کم لکه دیدم ولی امروز ۸ روزه قطع نشده خسته شدم توروخدا کمک کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لکه بینی تا دوماه نیم بعد از زایمان طبیعیه اگه اذیت میشی برو دکتر دارو بده من تا چند ماه بعد از زا ...

منم بعداززایمانم ماهی ۲بارپریودمیشم خسته شدم دیگه.۲ماه ونیمه  زایمان کردم.دکترگفت تا۳ماه قرص شیردهی بخوربدون وقفه..شماچکارکردین خوب شدین؟

خُدا جُونَم؛ بابَتِ تَمامِ داشته هایِ زِندِگیم هَمیشه سِپاسگُزارِتَم🙏
منم بعداززایمانم ماهی ۲بارپریودمیشم خسته شدم دیگه.۲ماه ونیمه  زایمان کردم.دکترگفت تا۳ماه قرص شی ...

قرص و آمپول زیاد خوردم بعد یه هفته دوباره خونریزی شروع میشد

آخرش دکتر مجبور شد قرص ضد بارداری روکین بده تا پریود  هام منظم بشه 

منم دیگه دخترم رو تو 6ماهگی از شیر گرفتم

آدم خانه اش یک جاست،دلش هزار جای دیگر............ 
قرص و آمپول زیاد خوردم بعد یه هفته دوباره خونریزی شروع میشد آخرش دکتر مجبور شد قرص ضد بارداری روکین ...

الان دوره هاتون منظم شده؟؟؟یا هنوز دارو میخورید؟؟؟؟

مهربونم میشه برای حل مشکلم ، یه صلوات بفرستی؟؟
الان دوره هاتون منظم شده؟؟؟یا هنوز دارو میخورید؟؟؟؟

اره دوره هام منظم شده ولی قرص روکین رو همچنان ادامه می دم می ترسم قطع کنم دوباره خونریزیها شروع بشه

آدم خانه اش یک جاست،دلش هزار جای دیگر............