2777
2789

سلام وقت همگی بخیر، خانم های عزیز کسی شوهرش یا اقوام و آشناهاش توی پالایشگاه ها و پتروشیمی های جنوب کار میکنه؟ من خودم ساکن یکی از شهر های استان فارسم و نزدیک ترین پالایشگاه، پالایشگاه شیراز هست که اونم پارتی میخاد استخدام شدنش. می‌خوام برم عسلویه و اون طرفا یک چند مدت کار کنم یه پولی دستم بیاد بعد داخل شهر خودمون یه کار راه بندازم . آقا هستم ۲۰ سالم هست تازه خدمتم تموم شده دیپلم دارم و جویای کار هستم، کار هم داخل شهر مون پیدا میشه ولی همش میگن حقوق وزارت کار و میدونید برای کسی که میخواد زندگیشو از سفر شروع کنه این حقوق کفاف نمی‌ده... ممنون میشم اگه شوهرتون یا اقوام تون توی شرکت نفت هست بهم بگین شیفتش چطوریه چیکار می‌کنه و حقوقش چقدره و من بخوام اونجا کار کنم شدنی هست یا نه. ببخشید که توی جمع خانما اومدم شرمنده ولی ضروری بود واسم

سلام ازمون بدید 

همسرم با ازمون استخدام شد رسمی

حقوق‌ مزایا بی نظیره اما ممنون میشم نپرسید حقوق رو‌چون خانما حمله میکنن متاسفانه 

اما در کل عسلویه خیلییییییییییی بهتر میرسن

پرواز 

باشگاه

رستوران

انواع کلاسای آشپزی شیرینی موسیقی نقاشی و.... براتون و‌خانوادتون رایگان میشه 

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
سلام ازمون بدید همسرم با ازمون استخدام شد رسمیحقوق‌ مزایا بی نظیره اما ممنون میشم نپرسید حقوق رو‌چون ...

ببخشید همسرتون با چه مدرک تحصیلی آزمون داد؟ غیر بومی هست؟ شیفت کاریش چطوریه؟ با دیپلم میشه استخدام شد؟ و اینکه کجا مشغول به کار هستن؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام ازمون بدید همسرم با ازمون استخدام شد رسمیحقوق‌ مزایا بی نظیره اما ممنون میشم نپرسید حقوق رو‌چون ...

جدیدا که میگن استخدام نمیکنن و این جور کارا هم پارتی میخاد که متاسفانه من ندارم. 

مدرکم هم دیپلم هست

ببخشید همسرتون با چه مدرک تحصیلی آزمون داد؟ غیر بومی هست؟ شیفت کاریش چطوریه؟ با دیپلم میشه استخدام ش ...

با لیسانس شیمی بعد استخدامش ادامه داد چون خیلی رو حقوق تاثیر داره

بومی هست

شیفتش 2 تا روز کار 

2 تا شبکار

4 تا رست هست

ماهشهر سرکاره

با دیپلم احتمالش کمه اما اخبار استخدامیارو دنبال کنین 

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
سلام ازمون بدید  همسرم با ازمون استخدام شد رسمی حقوق‌ مزایا بی نظیره اما ممنون میشم نپرسید حق ...

سلام عزیزم ، میشه بگید همسرتون چندسال سابقه کار دارن ؟؟ و از همسرتون هم بپرسید مهندس فوق لیساس ابزار دقیق تو پتروشیمی عسلويه با سابقه یازده سال و رسمی چقدر حقوقشه در ماه ؟ خواهش میکنم ازشون بپرسید برام مهمه ممنون