2777
2789

من نمیدونم مشکلم چیه یه مدت معتاد کیک و کلوچه شدم

این بچه هم دیده چند بار ب زور یه ذره گرفت

الان هر بسته بندی ببینی میگه کوکو

منظورش کلوچه ست🤣

الان دارم یواشکی کوکو میخورم اون خوابه فداش بشم😂

دوستان میلی جایزه دعوت داره میده 😍😍😍

ده سوت معادل110 تومان

توی بازار برو برنامه میلی گلد رو دانلود کن یا سرچ کن میلی تو گوگل

کد معرف

milli-ftei8

رو وارد کن

و هدیه دعوت بگیر

حتما کد رو بزن

milli-ftei8

milli-ftei8

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😅😅😅الهی بگردم براشاز مزه کوکو خوشش اومدهب پرتقال هم میگه پوپو🤣

معلومه که خوشش میاد ولی ضرر داره براش ، شما این جور چیزا رو یواشکی بخور ، اگه خواستی به اونم بدی خودت خونگیش رو درست کن حداقل مواد نگهدارنده نداشته باشه و بدونی چی ریختی داخلش .

من الانم که بچه هام بزرگتر شدن هنوز مخفیگاه خوراکی دارم برای وقتایی که نیستن یا خوابن 😂😂😂😂😂

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
معلومه که خوشش میاد ولی ضرر داره براش ، شما این جور چیزا رو یواشکی بخور ، اگه خواستی به اونم بدی خود ...

نمیدم تا جایی ک میتونم تلاش میکنم ندم اما مامانم چایی و کیک بیاره وسط سریع میذاره دهنش

هرچی ام بگی میگه بچه های ما میخوردن😕😕چیزی شون نشد

حالا من و خواهر برادرام همه یه دردی داریم یا کمبود ویتامین

نمیدم تا جایی ک میتونم تلاش میکنم ندم اما مامانم چایی و کیک بیاره وسط سریع میذاره دهنشهرچی ام بگی می ...

حالا من اون موقع چایی هم نمیذاشتم بیارن وسط بنده خداها چه برسه به کیک ، میگفتم بچه چپه میکنه روی خودش ، فقط پذیراییشون میوه بود ، تازه اونم بدون چاقو ، باید گاز میزدن 😂😂😂

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
حالا من اون موقع چایی هم نمیذاشتم بیارن وسط بنده خداها چه برسه به کیک ، میگفتم بچه چپه میکنه روی خود ...

😂😂😂نه مامان من همش این چیزا رو میاره وسط بچم رو میگیره مواظبه