2777
2789

اگه 12 رد کنه میره بالا ولی اگه ن ریسک

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ملک، دغدغه دزدیده شدن نداری

طلا هر چقدر هم که اجرتش کم و دست دوم باشه بازم بخاطر مالیات و سود فروشنده قیمتش خیلی بالا میره ولی وقت فروش حتی از نرخ روز هم مقداری پایین تر نرخ گذاری میشه مگر اینکه قصد تعویض داشته باشی

ملک، دغدغه دزدیده شدن نداریطلا هر چقدر هم که اجرتش کم و دست دوم باشه بازم بخاطر مالیات و سود فروشنده ...

ارزش داره بخاطر جهاز طلا بفروشم؟

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

فققققط طلا 

من ملک خریدم سال ۴۰۲ پول ۴۰۰ گرم طلا رو دادم ملک الان ملکم ۱۲۰۰ بزور میره همون اگه طلا بود بالای ۴ میلیارد داشتم خودت ببین دیگه ملک فقط مصرفی طلا برای سرمایه گذاری هم نقد شوندگیش عالیه هم سودش بیشتره

خب بعضی چیزا وسیله دست ادم و خیلی ضروری هستن مثل یخچال، اجاق گاز، تلویزیون و ... اما از بعضیاش هم میشه تا اونجایکه امکانش هست فاکتور گرفت. اگر هیچ راه دیگه ای برای خرید جهیزیه نیست چکار میشه کرد؟ بالاخره آدم طلا رو هم میخواد که رفاه داشته باشه. همینطور که قیمت طلا داره نجومی بالا میره قیمت وسایل خونه هم مستثنی نیست

اول از همه سعی کن کم بخری

دوم اینکه تا میتونی زور بزن با وام بخری

سوم اگه دیدی خیلی جهازت نقص داره و هیچ جوره نمیشه پر کنی، بله طلا بفروش

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
فققققط طلا من ملک خریدم سال ۴۰۲ پول ۴۰۰ گرم طلا رو دادم ملک الان ملکم ۱۲۰۰ بزور میره همون اگه طلا بو ...

اخه مشخص نیس دوباره چی میشه وضعیتش.الان دوماهه بالا نرفته من برای جهازم محبورم بفروشم یه مقداریشو ولی استپ کرده

اول از همه سعی کن کم بخریدوم اینکه تا میتونی زور بزن با وام بخریسوم اگه دیدی خیلی جهازت نقص داره و ه ...

ممنونم خیلی خوب راهنماییم کردین🌸🌸🙏🙏

ملک، دغدغه دزدیده شدن نداریطلا هر چقدر هم که اجرتش کم و دست دوم باشه بازم بخاطر مالیات و سود فروشنده ...

طلا در دراز مدت عالیه وسریع نقد میشه 

اما ملک نه کلی باید بگردی مشتری پیدا کنی 

من شوهرم تو کار طلاس مشتریا میان طلا امانت میزارن پیششون خداروشکر مشکلیم پیش نیومده

اگه قراره فقط به خطرات فک کنی باید سرجات بشینی و هیچ کار نکنی ادم باید کمی ریسک پذیر باشه

من ابجیم پولاشو اورد تو کار طلا یه هفته بعد تا دید دوبار ریزش کرد سریع زیر فی داد سرماه پول طلا دوبرابر شد

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡
اخه مشخص نیس دوباره چی میشه وضعیتش.الان دوماهه بالا نرفته من برای جهازم محبورم بفروشم یه مقداریشو ول ...

خب وقتی نیازته که بذار یه بالا داد بفروش مثلا ۱۱۶۰۰ دیدی داره میریزه باید مقداری نقد میکردی بلاخره نوسان داره عید امسال ۸ شد دوباره اومد ۶ الان ۱۱ پس تو بلند مدت سوده ولی فراز و نشیب داره

خب وقتی نیازته که بذار یه بالا داد بفروش مثلا ۱۱۶۰۰ دیدی داره میریزه باید مقداری نقد میکردی بلاخره ن ...

۱۱۶۰۰ بود فک کردم تا ۱۲ بره طمع کردم متاسفانه.۱۲ آذر چک دارم برای جهاز مجبورم بفروشم 

طلا در دراز مدت عالیه وسریع نقد میشه اما ملک نه کلی باید بگردی مشتری پیدا کنی من شوهرم تو کار طلاس م ...

من پارسال وام ازدواج رو طلا گرفتم ۳۰۰ تومنم شد ۶۰۰ تومن.حالا از نظر خودم همون ۳۰۰ رو جهازمو جمع و جور کنم ۳۰۰ دگشو نگهدارم ولی متاسفانه اطرافیان میگن باید گرون ترین وسایل رو بخری ب چشم بیاد.

من پارسال وام ازدواج رو طلا گرفتم ۳۰۰ تومنم شد ۶۰۰ تومن.حالا از نظر خودم همون ۳۰۰ رو جهازمو جمع و جو ...

وسیله هاتو کم بخر اما خوبشو بخر

خیلی چیزا الکیه و استفاده نداره واقعا متاسفانه جوری شده همه باید بخرن

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡