2777
2789

منظورم کاریه که زیاد به تحصیلات ربطی نداره مثل پزشکی و وکالت و مهندسی و .‌. 

کاری که یه خانم با یه سرمایه نسبتا خوب شروع کنه و پرستیژ داشته باشه چیه ؟ 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طلا فروش ، طراح لباس ، نقاش 

حس میکنم خیلی خوبه برای خانمهای 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه ها میخوام برم توی کار ویزیتوری نظرتون؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

صاحب مزون یا برند معروف

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
هیچی

خیلی هست خانمی میشناسم که دفتر املاک داره تو کار خرید و فروش خونه های شیکه و از یه دکتر درامدش بیشتره با تیپ لاکچری میره پای معامله 

واقعا شغلش وایب خوبی داره 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

من دوست دارم یه رستوران شیک داشته باشم

آشپز هستید ؟ منم دوست دارم کافه رستوارن بالاشهر داشته باشم 

بچه ها میخوام برم توی کار ویزیتوری نظرتون؟

بیان خوب میخواد باید اجتماعی باشی و زرنگ 

بیان خوب میخواد باید اجتماعی باشی و زرنگ

بیان خوب که دارم، اجتمایی هم هستم، زرنگی رو نمیدونم دیگه

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
بیان خوب که دارم، اجتمایی هم هستم، زرنگی رو نمیدونم دیگه

پس میتونی امتحانش کنی 

خیلی هست خانمی میشناسم که دفتر املاک داره تو کار خرید و فروش خونه های شیکه و از یه دکتر درامدش بیشتر ...

سلیقه ای هست کلا چیزی جز دندون دارو پزشکی فیزیو پرستاری مهندسی کامپیوتر وکیل روان شناسی تایپک نیست 

✨ ! 𝐃𝐨𝐧'𝐭 𝐖𝐢𝐬𝐡 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭 ، 𝐖𝐨𝐫𝐤 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭