2777
2789
عنوان

با میل جنسی زیاد چه میشه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5940 بازدید | 114 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐اصلا حرفتون قانع کننده نبود ، آدم آدمه دیگه متاهل و مجردم ندارع هر دو نیاز دارن و کنترلش براشو ...

آره میدونم نیاز هست،ولی میگم تو مجردی میدونی کاری نمیتونی بکنی،پسسسسس به ازدواج فکر میکنی😂😂😂

تو چه قشنگی😍...

به نظر من تو مجردی ساده تره تحملش چون تجربش نکردی وگرنه در هر صورت مسئله رو مخیه

نظر شما محترمه ولی ربطی ندارع در کل ...

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

آره میدونم نیاز هست،ولی میگم تو مجردی میدونی کاری نمیتونی بکنی،پسسسسس به ازدواج فکر میکنی😂😂😂

شایدم اینجوری باشه که شما میگین :)

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

چیو شما نگفتی؟! ایراد داره دیگه کل سیستم بدن بهم میریزه فعالیت تخمدانها مختل میشه ریزش مو میاره ، ضع ...

من نگفتم روزی چهار بار میخام،هر چیزی زیادش بده،نگفت بیچاره که روزی چهار بار رابطه داره که،گفت میخاد فقط،اینایی هم که شما گفتی خیلی بدبینانه بود،رابطه داشته باشی به لحاظ روحی خیلی آروم‌تری،شما تجربه‌ش و نداری؟

تو چه قشنگی😍...

وقتی خیلی خیلی رو مخم باشه اره چیکار کنم به نظرت>؟

الان یخورده شرایط سخت شد چون با این کار مشکلاتت بیشتر میشن سعی کن حتی اگه میل ت زیاد هست هیچوقت اون کارو که گفتی انجام ندی چون من دو سال پیش همچین چیزی رو تجربه کردم خیلی سخت تونستم راحت شم از دستش

الان یخورده شرایط سخت شد چون با این کار مشکلاتت بیشتر میشن سعی کن حتی اگه میل ت زیاد هست هیچوقت اون ...

اره تازه اینجوری شدم اصلا اینکارو نمیکردم دقیقا همین چند وقت درگیرش شدم

باید کنار بزارمش

اره تازه اینجوری شدم اصلا اینکارو نمیکردم دقیقا همین چند وقت درگیرش شدمباید کنار بزارمش

بچه بیار .... تنها درمان قطعییی که به دهنم میرسع😂بعد شیر دهی یه جور سرد میشی که با فیلمم هیچیت نمیشه😂