2777
2789
عنوان

دختراااا زندگی فقط واسه

161 بازدید | 14 پست

زندگی فقط واسه من بی ارزشه یا شما هم احساس پوچی میکنید؟

اگه نه ک فقط من بدبختم

اگ آره یعنی ما تو دوره ای آخری امتحان الهی قرار گرفتیم ووقت حسابرسی فرا رسیده است

احساس میکنم نزدیکه نزدیکه ک عکسشو پخش کنن و بگن ظهور کرد امام دوازدهم

خدایا .. شکرت

هن؟

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای من البته بعد فوت پدرم اینجوری شدم اصلا میلی به زندگی ندارم خیلی بیشتر میل به مردن دارم البته یه کمی از مرگ میترسم ولی خب بازم فکر میکنم ازین زندگی الانم بهتره

گاهی حالم گرفتس و از زندگی و تلاش کردن واسش خسته میشم 

اکثرا هم تا اخر جونم در حال تلاشم 

امیدوارم نزدیک باشه ظهور بسه اینهنه غم و غصه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

گاهی حالم گرفتس و از زندگی و تلاش کردن واسش خسته میشم اکثرا هم تا اخر جونم در حال تلاشم امیدوارم نزد ...

آره بخدا منم خسته شدم 

به هر کی نگا میکنم وضعش از من بدتره 

خدایا .. شکرت

۲۲ از وقتی کرونا اومد بخدا روی خوش ندیدیم منکه هیچ همه چیم رفت هیچی برام نموند آرزوهام رفتن

چقد جالب منم معتقدم بعد سال ۹۸ همه چی خراب شد ... رنگ و رو از همههه چی رفت  امسالم حس شیشمم میگه بسیار سال غیر منتظره و عجیبیه

ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."

چقد جالب منم معتقدم بعد سال ۹۸ همه چی خراب شد ... رنگ و رو از همههه چی رفت امسالم حس شیشمم میگه بسی ...

آره دقیقا کرونا آغاز بلایا بوده😔

الان ویروس جدید اومده حتی مدارس میخوان تعطیل بشن

خدایا .. شکرت

آره دقیقا کرونا آغاز بلایا بوده😔الان ویروس جدید اومده حتی مدارس میخوان تعطیل بشن

چ اتفاقای عجیبی ک ندیدیم... مطمئنم  اتفاقای عجیب دیگه ای تو راهه 

ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."