2777
2789
عنوان

خواهش میکنم هر کی راه حلی بلده بگه

116 بازدید | 12 پست

خیلی اعصابم خورده من تازه وارد نی نی سایت شدم این اکانتم شوهرم واسم ساخته چون من بلد نیستم ایمیل بسازم اسم مستعار رو هم اون گردن شکسته برام گذاشته امروز اومدم یه تاپیک نظر دادم اسمم سوژه شد شوهر ذلیل مردم فوتبالیه اسم مستعارو بازیکن مورد علاقش گذاشت اسمش الگسیس سانجز تو یه تیم انگلیسی هست گذاشت گفت بعداً میتونی عوض کنی امروز بعضی کاربرا یه کسی رو نام بردن که من تا بحال نه شنیده بودم نه دیده بودم چطوری بگم فقط شما رو بخدا بگین چطور اسممو عوض کنم فقط خوب توضیح بدین شب به شوهرم بگم عوض کنه یه آشی واسش پختم بزا شب بیاد ببخشید وقتتونو گرفتم 

الکسیس سانچزه  بازیکن فوتباله   کاربیمو شوهرم ساخته اسم بازیکن محبوبشو بخوره تو سرش گذاشت نام کاربیم بنده خدا گفت بعداً خودت عوض کن حالا عوض نمیشه    حالا همه با هم یک صدا بگین الکسیس سانچز الکسیس سانچز هوراااا 

اتفاقا الان میخواستم بگم خاله الکسیس اینجا چه میکنی😂😂

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

عوض نمیشه مگ اینکه این کاربریتو ببندی یکی دیگه باز کنی

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوض نمیشه مگ اینکه این کاربریتو ببندی یکی دیگه باز کنی

تورو خدا خوب توضیح بده من بلد نیستم 

الکسیس سانچزه  بازیکن فوتباله   کاربیمو شوهرم ساخته اسم بازیکن محبوبشو بخوره تو سرش گذاشت نام کاربیم بنده خدا گفت بعداً خودت عوض کن حالا عوض نمیشه    حالا همه با هم یک صدا بگین الکسیس سانچز الکسیس سانچز هوراااا 
اتفاقا الان میخواستم بگم خاله الکسیس اینجا چه میکنی😂😂

واقعا که 

تورو خدا خوب توضیح بده من بلد نیستم 

یه تاپیک میزنی نینی یار لطفا کاربری منو پاک کن بعدش دیه نمیتونی وارد شی

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤
یه تاپیک میزنی نینی یار لطفا کاربری منو پاک کن بعدش دیه نمیتونی وارد شی

بعد دوباره میتونم بیام 

بعد دوباره میتونم بیام 

اره ولی با یه ایمیل یا شماره جدید

اره ولی با یه ایمیل یا شماره جدید

شماره جدید از کجا بیارم من یه خط بیشتر ندارم هیچ راهی دیگه نیست تو رو خدا بگو اگه هست