2777
2789
من کمرم درد می گرفت با اینکه این ورزش را دوست داشتم، گذاشتم اش کنار،

من از بس سرم پایین بود درد گرفته نمیدونم بخاطر همونه !قبلش مشکلی نداشتم  . ب غیر از کمردرد راضی بودی برای فرم دهی شنیدم خوبه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از بس سرم پایین بود درد گرفته نمیدونم بخاطر همونه !قبلش مشکلی نداشتم . ب غیر از کمردرد راضی بودی ...

من خیلی خیلی دوست داشتم، اما به دکتر ارتوپد برای کمر درد گفتم، گفت به تو نمی سازه.

بله احتمالا حرکت را اشتباه زدی حتی موقع تمرین شنا هم سر را نباید پایین انداخت.

من خیلی خیلی دوست داشتم، اما به دکتر ارتوپد برای کمر درد گفتم، گفت به تو نمی سازه.بله احتمالا حرکت ر ...

والا مربی ک گفت درسته حرکاتت نمیدونم والا ،برای فرم دهی خوبه؟یا پیلاتس؟

من تی آر ایکس میرفتم بیشتر حرکتای پلانگ و اینا میرفتم ولی این درود نداشتم بستگی به حرکتی که شما میری داره اونجا حس نکردی عضلات گردند کشیده شه؟

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
من تی آر ایکس میرفتم بیشتر حرکتای پلانگ و اینا میرفتم ولی این درود نداشتم بستگی به حرکتی که شما میری ...

نمیدونم فقط درد الان دارم پشت سرم هرچی بود تو ورزش اینجوری شدم قبلش ک خوب بودم  برای فرم دهی خوب بود؟امروز زیاد سر پایین بود بالا تنه و دستا کشیده و سر پایین 

نمیدونم فقط درد الان دارم پشت سرم هرچی بود تو ورزش اینجوری شدم قبلش ک خوب بودم برای فرم دهی خوب بود ...

برای فرم دهی بنظرم بدنسازی بهتره

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂