2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پیش خونواده م نیستم غریبم...ولی مادرشوهر و خواهرشوهر و جاریامم پیشم هستن و خداییش خوبن .دوتا بچه دارم ۵ساله و ۱۰ ماهه.تو هم خودت انتخاب کردی پس باید صبور باشی

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

بچه بد قلقی دارم . شوهرم کارش یه جوریه که خونه میاد اینقدر خسته هست نه وقتی برای من داره نه بچه .

البته از موقعی که ازدواج کردم شرایط زندگیمون اینه . من خیلی افسرده و بی حس و حال شدم یه مدت کشور غریب بودم اما اونجا دوتا دوست خوب که خانم همکار شوهرم بودندپیدا کردم .

اما الان که توی مملکت خودم هستم ولی یه شهر غریب اینجا نتونستم یه دوست پیدا کنم . پسرم رو یک ماه گذاشتم بره مهد هم مریض شد هم رفتارهاش خیلی بد شد .

توی خونه کافیه باهاش یکم بازی کنم دیگه کلا آویزونم میشه . بیرون ببرمش اینقدر اذیت میکنه که پشیمون میشم. الانم یه مدت همش میگه بریم بیرون . روحیم داغونه نمیدونم چکار کنم

سرگرم کن خودتو،خیلیا دوراز خونوادشونن،هرجور بگیری اونجوری میگذره یه چن تا دوست که بچه داشته باشن پیدا کن برو تفریح باهاشون،من تو یه گروه مادروکودک اسم نوشتم اردوی گروهی میزارن هرزگاهی جم میشیم یه پارکی جایی بچه هامون بازی میکنن ماهم گپ میزنیم جشن برگزار میکنن،

من تو شهر غریب نیستم  ولی مشکلتون چیه ☺بگو شاید کمکی ازم بر بیاد

ممنونم عزیزم . مشکلم اینه که بچه بد قلقی دارم حتی یک نفرو ندارم باهاش حرف بزنم همش دارم با بچه کلنجار میرم . اگه یه تفریحی ببرمش تا اشک منو و خودشو در نیاره ول نمیکنه توی خونه هم بهونه میکیره . دوست دارم آدم شاد و پر انرژی بسم مثل قبل ولی داغونم 

من,,,, هیچی دیگه از پس خودم برمیام مجبور که باشی همه فن حریف میشی

منم از پس کارهام بر میام ولی با تنهایی و بی کسی و همدم نداشتم واقعا نمتونستم مخصوصا الان که پسرم هم اذیتم میکنه خیلی بی حوصله ام همش دعواش میکنم بچه لجبازی داره میشه 😣

منم پیش خونواده م نیستم غریبم...ولی مادرشوهر و خواهرشوهر و جاریامم پیشم هستن و خداییش خوبن .دوتا بچه ...

خداروشکر که خوب هستند و بلاخره کسی رو داری که توی تنهاییت باشه

سرگرم کن خودتو،خیلیا دوراز خونوادشونن،هرجور بگیری اونجوری میگذره یه چن تا دوست که بچه داشته باشن پید ...

چقدر خوب . منم خیلی دوست دارم یه دوست پیدا کنم اما همش خونه ام یا بیرون میرم پسرم اینقدر اذیت میکنه وقت هم صحبتی ندارم . این گروها فقط توی شهرهای بزرگ هست . متاسفانه اینجایی که هستم شهر خیلی کوچیکیا نمیدونم داره یا نه . از کجا باید مطمین بشم که داارن و یا گروهای نطمینی هستند ؟؟

چقدر خوب . منم خیلی دوست دارم یه دوست پیدا کنم اما همش خونه ام یا بیرون میرم پسرم اینقدر اذیت میکنه ...

الان دیگه این کارگاههای  مادروکودک تو بیشتر شهرها هستش از مهد کودک یا شهربازی که میبری بچتو بپرس از مسئولش معمولا تو تل گرام هست گروهشون که اونجا برنامه هاشونو هماهنگ میکنن،آره بابا مسئولش مجوز داره و مدرک روانشناسی کودک که کارش بازی با بچه هاست

الان دیگه این کارگاههای  مادروکودک تو بیشتر شهرها هستش از مهد کودک یا شهربازی که میبری بچتو بپر ...

اینجا خانه کودک هست که میرن بچه ها بازی میکنند یه محیطی شبیه مهد هست . 

ممنون از راهنماییت یه پرس و جو میکنم 

خودتو تو خونه با کار سرگرم کن اهنگ شادبزار گوش کن...کار تو خونه بگیر انجام بده هم حوصله ت سر نمیره هم یه حقوق ناچیز میگیری بالاخره بد نیست...

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است