2777
2789
عنوان

پسر من دوسال و نیم اما حرف نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 50 پست
چ دارویی؟

نوتروپیل 

چهار تا شربت داد دوتاش برای تاخیر در گفتاره یکیش که نوتروپیل باید خارجی ایش باشه ایرانی ایش فایده نداره ما از ترکیه برامون آوردن اینجا نبود 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چ برندی میدین؟چ مدت؟

۴ماهه بهش میدم برندش Dayomeg

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋

میدم بهش تازه تازه صدای حیوانات در میاره 

سلام عزیزم خوبی شما با دکتر کلانی عمل کرده بودی راضی هستی تورو خدا اگه مشکلی دارید بهم بگید ممنون میشم لطف کنی جواب بدی برای مشاوره وقت دادن ولی میترسم دودلم 

سلام عزیزم خوبی شما با دکتر کلانی عمل کرده بودی راضی هستی تورو خدا اگه مشکلی دارید بهم بگید ممنون می ...

سلام بیا درخواست دوستی تو قبول کنم عکس بدم

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔