2777
2789
عنوان

پسر من دوسال و نیم اما حرف نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 50 پست
بچه من یه سال و خورده اییه، فقط یه ماما میگه، به نظرت بدم بهش ؟

یه سال وچقد اگه یه سال ونیم به بالاست خواستی بده اونم نری بار اول یکی بدیا از یه نخود شروع کن هفته ای یک یا دوبار

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا اطرافیان میگن این چرا هیچی نمیگه ، فقط ااااا ااااا میکنه، اگه بگم بگو ماما میگه یا بابا ، اونم ...

ول کن حرف بقیه رو چه انتظارا دارن والا من خودم سه تا بچه بزرگ کردم  هیچ بچه ای مثل بقیه نیست بچه های خودم فرق داشتن یکی یه سالگی حرف جمله میزد یکی سه سالگی جمله بندی یاد گرفت

ول کن حرف بقیه رو چه انتظارا دارن والا من خودم سه تا بچه بزرگ کردم هیچ بچه ای مثل بقیه نیست بچه های ...

اره منم میگم زوده خب ، چه خبره از الان ، یه بار اندازه نخود شوهرم به بچه عسل داد مادرشوهرم میگه از اونه بچه هیچی نمیگه 🤣🤣

اره منم میگم زوده خب ، چه خبره از الان ، یه بار اندازه نخود شوهرم به بچه عسل داد مادرشوهرم میگه از ا ...

خوب اصل خوب نیست البته واکنش پوستی وتنفسی نداشته یعنی آلرژی نداره ولی ربطیم به کلام ندارع

خوب اصل خوب نیست البته واکنش پوستی وتنفسی نداشته یعنی آلرژی نداره ولی ربطیم به کلام ندارع

نه واکنش نداشت ، فکر کنم ۷ یا ۸ ماهش بود مریض شده بود داد بهش ، اخه میگه قدیمیا میگفتن تا دو سال به بچه عسل ندین حرف نمیزنه 

آره نداره دارو ها رو دادم یه ماهه حرف زد دکتره خودش مونده بود می‌گفت مریض نداشتم تا حالا یه ماهه حرف ...

خوب پس خداروشکر

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
آره نداره دارو ها رو دادم یه ماهه حرف زد دکتره خودش مونده بود می‌گفت مریض نداشتم تا حالا یه ماهه حرف ...

چ دارویی؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم