2777
2789
عنوان

پسر من دوسال و نیم اما حرف نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 50 پست
غصه نداره همینکه ده تا میگه خیلی خوبه بایدخیلی باهاش حرف بزنی

خیلی حرف میزنم بخدا اصلا بلد نیست ارتباط برقرار کنه ساکت خودش بازی می‌کنه ما گفتیم اوتیسم ولی الان میگن نه با بچه های آشنا بازی می‌کنه غریبه نه

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختر منم دو سالش بود خیلی کم کلمه میگفت وواضح حرف نمیزد فقط چند بار بهش تخم کفتر دادم اصلا عجیب تاثی ...

اونم دادم حرف نزد

سلام 

قصه.کتاب تصویری برای دایره لغات . اسم همه وسایل رو بگو و بدون لجبازی اگه چیزی خواست بگو به جای اشاره اسمشو بگه مثلا میدونی منظورش لیوانه ی بشقاب هم بگیر بگو لیوان یا مشقاب

و مثلا اگه یه جمله کوتاه مثلا پشه اونجا بود تو با هیجان بگو خوب بعد چی شد، یا هر جمله ساده که میگه با هیجان هم توی صورت هم با حرکات دست یا صورت مشتاقش کن ادامه بده 

و شب ها قصه بگو بعد ازش بخواه همون قصه که گفتی که مثلا اسمش قصه کبوتره و کوتاه و چند بار توی چند شب تکرارش کردی برات بگه هرچیش یادش بود یا هر قصه که خودش دوست داشت

رفتن به کلاس ورزشی یا بازی با هم سنهاشم خوبه

خیلی حرف میزنم بخدا اصلا بلد نیست ارتباط برقرار کنه ساکت خودش بازی می‌کنه ما گفتیم اوتیسم ولی الان م ...

پسرمنم همینطور بود بعداینکه منو سکته داد حرف زد. من فیلم درست کردم و باصدای خودم کلمه میگفتم مثلا عکس بستنی میومد دوسه بار میگفتم بستنی بستنی بستنی مینداختم تلوزیون همونجا هی تکرارمیکرد اخرش حرف زد دیگه

دادم خیلی دادم

ببین دختراولی من یک سال ونیمش بود کاملا مستقل چه دستشویی یه گفتار...شعر کامل میخوند همه تعجب میکردن اما دختر آخریم کلا دیر بود مخصوصا حرف زدنش اصلا جای نگرانی نداره دو سال ونیمه که تو حرص میخوری

پسرمنم همینطور بود بعداینکه منو سکته داد حرف زد. من فیلم درست کردم و باصدای خودم کلمه میگفتم مثلا عک ...

آدم رو دق میدن دیگه الان پسرت خیلی پر حرفه؟؟