2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

279 بازدید | 5 پست

سلام. 

اوایل زندگی مشترکمون، خواهر شوهرم خیلی شوهرم رو تحت کنترل داشت و توی زندگی ما دخالت میکرد. یکبار پدرم به شوهر خواهر شوهرم گفته بود که به خانومت بگو توی زندگیشون دخالت نکن!

الان مدتها بعد از اون جریان، خواهر شوهرم مدعی شده که پدر من به شوهرش یه حرفای نامربوطی درمورد شوهر من زده! درصورتی که هیچکدوم از این حرفها حقیقت نداره و دروغه. درضمن مطمئن هستم که پدرم امکان نداره به دروغ چنین حرفهایی زده باشه.

الان من نمیدونم باید چیکار کنم. و درضمن نمیخوام شوهرم یا پدرم هم از این حرف و حدیثا مطلع بشن. ممنون میشم اگه کمکم کنید.

با تشکر

پدرت خیلی کار اشتباهی کرده 

الان فقط خودش سبک میشه با اینکار

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب به شوهر خواهرت زنگ بزن وموضوع رو از اون جويا شو اگه اونم حرفايي خواهرشوهرتو زد بگو ك پدرت اين حرفارو نزده وحاظري. رو در رو كني ببين اونوقت چي ميگه

واسه سلامت ني ني هاي توشكمم دوتاصلوات ميفرسيننن😘😘😘😘خداجونم شكرت