2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همسر منم چند هفته پیش عمل داشت

جاری هام نیومدن فقط برادراش اومدن دیدنش

اما با من تماس گرفتن برای احوال‌پرسی.گفتن نیومدیم تا داداش برای نشستن پاشدن جلوی ما اذیت نباشه 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
خیلی زشته،می خوای بگی انشالله کجات زودتر خوب بشه یا خدا اونجا تو شفا بده

یه همسایه داشتیم آقا

بهش گفته بودن بیا بریم دیدن زائو گفته نمیام

خیلی طرف اصرار کرده

گفته برم بگم کجات بهتره 

یاد داداشم افتادم😂😂😂😂

رفته بود دامداری سرکشی.

قوچ بهش حمله کرده بود.باسر.وسط پاش...این طفلیم افتاده  به کمر..پاهاش باز...دوباره قوچه عقب رفته(عادتشونه)تااون طفلی بخودش بیاد دوباره هدف گرفته وسط پاشو شکمش..خیلی حالش بد بود...موقعی اوردن خونه یه راست بردن اتاق تکون نمیتونست بخوره...منم از خونه خودمون براش اش پختم فرداش بردم دیدم عه داره غذامیخوره دادم بهش گفتک عه داداش بهتری درد نداری داداشم🥴...مامانم🤫🤫🤫🤫..خواهرم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

منظوری نداشتم ولی واقعا نکارانش شدم

دیروز همه به اون خانمه که مشکل زنانه داشت توپیدن ،چون می گفت به برادرشوهرم می خوام گلایه کنم نیومده ...

می‌دونی بنظرم عیادت زوری نیس 

اون خانم می‌گفت حتماااا باید میومد چون نیومد به من بی احترامی شده ، خیلی از مردها هستن کلا این جور جاها نمیرن