2821
2789
عنوان

دکتر اعصاب و روان

521 بازدید | 6 پست

سلام ، میشه یه دکتر خوب اعصاب و روان در تهران یا کرج بهم معرفی کنید؟ شوهرم اختلال خواب داره نمیتونه بخوابه😞😞😞😞

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

کسی نیس کمک کنه بهم😔😔😔 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کرج چهارراه طالقانی به سمت شهدا ساختمان پردیس دکتر صباح فیض الله 

مرسی عزیزم

تو تهران کسی دکتر خوب میشناسه؟

2825
2823
2791
2779
2792