2777
2789
عنوان

کیا مثل من شدن تا حالا

174 بازدید | 33 پست

نمیدونم چمه 😭😭😭

3 ساله باهمیم قبلا نمیترسیدم و میرفتم دیدنش 

اما الان از چند روز قبل بگه فلان روز ببینمت پرانول میخورم از شدت استرس و تپش قلبببب

خیلی حس بدی دارم خیلی دلم میخاد حدقل دوهفته یبار سه هفته یبار ببینمششش اما نمیدونم چم شده کسی منو میفهمه؟

از خونوادم میترسم ک بفهمن 

پارسال فهمیدن و تیکه پارم کردن تازه از افسردگی بهتر شدم💔

قبول کنین باید هم ببینمش خیلی دلتنگش میشم با اینکه اینروزا رابطمون بخاطر همین ترسو استرسم خیلی...

چیکار کنمممممم

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند سالته 

بگو بیاد بگیرتت اکثر پسرا وقتی اینو میشنون بهانه های بی اسراییل میارن یا ترک میکنن 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

یکم رعایت کننگران نشوهاولی حواستو بیشتر جمع کنتجربه به من میگه این حال بد شدن ها یه زنگ خطرهممکنه در ...

یعنی چی که زنگ خطره؟

شاید به خاطر رفتار خانواده ات بودهچرا نمیاد خواستگاری؟

نمیتونه شرایطی ک میخام رو هنوز نداره

اره شاید ولی بازم اینطور نبودم خیلی بد شدم حتی تو پیام استرس دارم 😭😭

چند سالته بگو بیاد بگیرتت اکثر پسرا وقتی اینو میشنون بهانه های بی اسراییل میارن یا ترک میکنن

ن خب چرا تزک‌کنه میدونه من هدف دارم بعدش الان نمیونیم ازدواج کنیم چون چیزایی ک میخام رو هنوز نداره

چند سالته بگو بیاد بگیرتت اکثر پسرا وقتی اینو میشنون بهانه های بی اسراییل میارن یا ترک میکنن

اگ دوستت داشت بدون بهونه میاد چون هیچوقت برای پسر نشود ندارع اگ نداشت مطمئنن بهونه میارع

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

هیچکار فقط فکر خودت باش دختر فقط خودت برا خودت میمونی همین پسر تا مریض بشی یا مدت طولانی نگاهم بهت ن ...

میدونم 😥💔