2777
2789
عنوان

بنظرتون ما آدمهای سالمی هستیم

589 بازدید | 63 پست

چقدر زیاد میبینم اختلافات تو رابطه ها رو.

رابطه فرزند با خانواده.

رابطه زن یا مرد با همسرش.

رابطه با همکارها.

رابطه با همسایه.

منظورم عمق رابطه هست، نه ظاهر رابطه. ظاهر رابطه ممکنه بدون مشکل باشه ولی قلبا همه از هم گله دارن.

چقدر زیاد میبینم همه رابطه ها دچار چالشهای جدی، اختلافات جدی، ناراحتیهای عمیق، کینه و دشمنی و... هستن.

به این نتیجه رسیدم انگار ماها آدمهای سالمی نیستیم. روان سالمی نداریم که نمیتونیم باهم درست رفتار کنیم.

همه اش نشخوار فکری داریم.

هشت گربه دارم 

مامان گربهه بعضی وقتا حرصش می گیره بچه هارو مثل سگ می زنه فقط آدما نیستن کلا همه قاطی داریم :))

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا

علتش اینه نشخوار فکری، وسواس فکری و عملی، حسادت، کینه زیاد شده. دقت کنی، همه این چیزا فرکانسشون پایینه. پس نتیجه میگیریم چون فرکانس جمعی اومده پایین، زندگی ها اینجوری شده. 

خب حالا راه حل چیه؟باید فرکانس جمعی رو ببریم بالا. 

حالا چجوری؟ با دوری کردن از غم و آهنگ غمگین. به جاش آهنگ شاد گوش بدیم در طول روز. به جای فیلم‌های ترسناک و فیلم‌های طنز جدید ایرانی، طنزهای ایرانی و خارجی قدیمی رو ببینیم(برا اینم دلیل دارم)، به جای گفتن جمله ی من به تنهایی کافی هستم، مهمونی بدیم تولد بگیریم و آدمای فرکانس بالا رو دعوت کنیم(آدمای منفی، بدتر میکنن اوضاع رو)، ورزش کنیم، با طبیعت آشتی کنیم، گیاه‌خوار بشیم، به جای ناله کردن درمورد وضعیت گرونی، شکرگذاری رو یاد بگیریم ووو

همه ی اینها فرکانس و میبرن بالا و در نتیجه، روابط هم درست میشن. 

نظرت؟ 

طبق روانشناسی نوبن پروفسور ویلیام گلاسر ۴ نوع ارتباط وجود دارد

۱. ارتباط مابین فرزند و والدین

۲.ارتباط مابین رییس و مرئوس

۳.ارتباط مابین همسر یا عشق و پارتنر

۴.ارتباط مابین  اموزگار و شاگرد

تمام این روابط با نوع رفتاری که طرفین از خود نشان میدن شکل میگیره ، رفتار ها چیست ؟ رفتار هر نوع انتخاب تصمیم در برخورد هست که در هرکس با کس دیگه متفاوت است

این انتخاب ها از روی  شدت ۵ نیاز بنیادین که هر شخص در زمان تولد با ژنتیکش درونش شکل میگیره 

شما با شناخت شدت اون نیازها اساسیه خود و طرف مقابل باید صحیحترین رفتار رو انتخاب و از خودت بروز بدی

اگر میخواهید روابط درستی داشته باشید باید به درون خودت رجوع کنید ، خودت رو کامل بشناسی و در انتخاب نوع رفتار با طرف مقابل (همسر ، فرزند و رییس ...) خودت بهترین انتخاب رو برداری

هرچیزی رو با آگاهی به بهترین شکل میشه انجام داد

الان مثلا شما کاملا آدم اوکی هستی که در سایت تبادل نظر بانوان عضوی

قضاوت یکی از رفتارهای مخرب در روابط هست

شما نباید هیچکس جز خودت رو قضاوت کنی ، شما نمیدونی این شخص که مثل من مرد هستن واسه چی و با چه نیتی در این سایت فعالیت داره ، مگه ازش رفتار زننده ای دیدین !؟

بعنوان مثال من برای درمان بیماریم اخیرا با این سایت آشنا شدم و بسیار هم برام بدردبخور بود ، اگر این سایت اشتباهی در عضو شدم آقایون میدید خودش ادمین داره و بلاک میکرد

جای قضاوت و سرزنش ، حمایت و گفتگو داشته باشیم در روابط

چیزی که از خودم مطمئنم اینه که ذات خرابی ندارم ....وقتی ذاتم خوبه پس روابط سالمی ام دارم

منم فکر میکنم ذات خوبی دارم. ولی اتفاقا همه اش از دیگران دارم خیانت میبینم. اینکه خودت آدم خوبی باشه ربطی نداره که روابط خوبی هم داشته باشی.

دقیقاعلتش اینه نشخوار فکری، وسواس فکری و عملی، حسادت، کینه زیاد شده. دقت کنی، همه این چیزا فرکانسشون ...

نه والا. فکر میکنم اینا بیشتر شعاره.

من خیلی سعی کردم آدم خوبی باشم ولی همه اش دارم از دیگران بدی میبینم. حالم خیلی میگیره.

تو همین مهمونیها کلی ناراحتی پیش میاد و پشیمون میشی از اینکه چرا رفتی.