2777
2789
عنوان

من از بقیه درباره پارتنرم نظر خواستم ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 22 پست
خیلی بد گفته بالاخره کار درستی انجام ندادی اما باید با یک مقدمه بهت نشون می داد که ارتباط با نامحرم ...

بزرگوار خیلیا هستن تو همین سایت بواسطه دوستی قبل ازدواج در ادتباط بودن از صدتا ازدواج سنتی هم خوشبخت تر شدن . خیلیا هم از طریق همین ارتباطات روابط اجتماعیشون رو قوی تر کردن . نظرتون برای خودتون محترمه منم از کاری که انجام میدم راضیم خواهر بزرگترمم در جریان هستش 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آها خب بهتر که سکوت کردی ولی همه سکوت نمیکنن یکی پیدا میشه ادبش میکنه

میدونی نمونه اش رو تو همین سایت زیاد دیدم فکر میکنن چه کار خفنی میکنن سرشون تو زندگی بقیست بهترین کار به نظرم بی محلیه چون قرار نیست آدم بشن

میدونی نمونه اش رو تو همین سایت زیاد دیدم فکر میکنن چه کار خفنی میکنن سرشون تو زندگی بقیست بهترین کا ...

درسته

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

بزرگوار خیلیا هستن تو همین سایت بواسطه دوستی قبل ازدواج در ادتباط بودن از صدتا ازدواج سنتی هم خوشبخت ...

در جریان گناه من بودن در اصل کار تاثیری نداره 

اینکه با گناه رشد کنی فقط به درد دنیا می خوره و فکر نمی کنم رشد واقعی هم باشه 

داستان تعریف کردن که بیشتر افسانه هست هم داخل سایت زیاده مثل فیلم ها که زاییده ذهن نویسنده هست و در واقعیت اصلا ایطور نیست 

میدونی نمونه اش رو تو همین سایت زیاد دیدم فکر میکنن چه کار خفنی میکنن سرشون تو زندگی بقیست بهترین کا ...

اگر کسی اشتباه منو بگه نباید بهش بگم فضول و... 

اونا با شما که مشکل ندارن و ممکنه در واقع شما خیلی هم از اون طرف در خیلی موارد بهتر باشی 

اونا اون اشتباه و گناه را بدیشو برات می گن 

حالا خوشتون نمیاد اختیار با خودتون هست 

اون طرف هم داره وظیفهای که خدا براش قرار داده انجام می ده 

در جریان گناه من بودن در اصل کار تاثیری نداره اینکه با گناه رشد کنی فقط به درد دنیا می خوره و فکر نم ...

الان ینی کل سایت دروغگو شدن و خوشبختیشون الکیه فقط شما راست گویی ؟ همونطور که با اون خانوم بحث نکردم با امثال شما هم بحث نمیکنم منطقی ترین کار همینه