2777
2789
عنوان

مریضید نیاید بیرون

491 بازدید | 49 پست

چرا ویروسو پخش میکنید ؟

بچه ها مریضتونو میفرستین مدرسه 

کاش واقعا اگه بلد نیستین بهداشتی رعایت کنید همون بهتر با اون ویروس کشته بشید نسلتون تموم شه  

والا تو یه تاپیک گفتن دلمون میپوسه و بچه ها مریض میشن بی حوصله میشن میبریم هوا بخورن

مدرسه هم همینطور 😕😕

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😐😐

تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفا زدید لایک کنید ممنون 🌸 دارم از سایت میرم اگه می شناسینم تو تاپیکای خودم نصیحتی چیزی دارید بهم بکنید اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

واقعا من هرهفته بچه ام مریضه من یه هفته نمیفرستم ولی بقیه سر یه روز بچشون میفرستن سرکلاس الان هم خودم هم بچه کوچیکم هم گرفتیم اه نفرین میافته پشت کسی که رعایت نمیکنه 

نمی دونم اسمش چیه ولی علائم گوارشی و تنگی نفس دارهخیلی مراقب باش

اخی زودتر خوب شی انشااله

خالم از سرماخوردگی و بیماری های مشابهش ک میزنه گلو و بینی و صدا رو صاف میکنه بهم میخوره

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

دقیقا😂

پسرم یک هفته پیش مریض شد

خوب شدع فقط سرفه داره

دیروز جایی دعوت بودیم

خودمم خفیف گرفتم خوب شدم

نرفتیم

مادرشوهرم شدید گرفته بابچه هاش رفتن

بعدم پز میدن رفتیم هی تیکه شمانمیاین هیچ جا

اخه بی انصاف مریضی ومیری

اونم جایی ک تمام بچه های فامیلشون جمع هستن

ده تا بچه زیر ده سال

گناهشون چیه

دعوتم نگین برای مهمونی نبود کلی ادم دعوت کردن روضه خونی خانم فاطمه زهرا بود

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

ای خدا پسر من هم همینه تلان امروز پنج روز دل درد اسهال شما ازمایش دادین حالا امروزم دخترم بیحاله خدا ...

آخی بچه

ببرید دکتر 

من که دیروز خیلی اوضاعم بد شد رفتم برام سرم داد درمانگاه جای سوزن انداختن نبود همه گرفتن

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹