2777
2789
عنوان

بچها چند سال پیش یکی منو

103 بازدید | 16 پست

چند سال پیشا یکی منو کتک زد باورتون نمیشه من هیچ بی احترامی نکرده بودمش 

نمیگم کیه ؟ ولی من سپردمش به خدا “ ولی باورتون نمیشه چ زندگی خوبی داره 

بعدم بگم مرد بود ! ازدواج کرده دو سال هست خیلی خوش و خرم همش برای زنش گل میخره 

براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼

تو ک تو زندگیش نیستی از دور شاید خوبه

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم این کارمایی که اینستا انداخته دهن مردم باعث شده فکر کنیم هر کی بهمون بدی کنه دنیا دس به کار می ...

وای دقیقا ! ببین این مرد ک میگم همرو باهم بد میکرد همرو به جون هم مینداخت همرو میزد الان شده برای زنش موش باورم نمیشه !!!

منظورم اینه این کارو کرده با من کارماشو پس میده

من اعتقادی به کارما و این حرفها ندارم یا خودم انتقام میگیرم یا بیخیالش میشم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
من اعتقادی به کارما و این حرفها ندارم یا خودم انتقام میگیرم یا بیخیالش میشم

نمیشه دایی همسرمه 😭😭😭 هیچ کاری نمیتونم بکنم 

عزیزم این کارمایی که اینستا انداخته دهن مردم باعث شده فکر کنیم هر کی بهمون بدی کنه دنیا دس به کار می ...

منم همینو میگم خیلی ها در حقم ظلم کردند... الان هم خوش و خرم و سالم و پولدار دارند زندگی میکنند همه این حرفها دروغه ضمنا کسی از قیامت و اون دنیا خبر نیاورده معلوم نیست چی میشه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
نمیشه دایی همسرمه 😭😭😭 هیچ کاری نمیتونم بکنم

پس بی خیالش شو

منم همینو میگم خیلی ها در حقم ظلم کردند... الان هم خوش و خرم و سالم و پولدار دارند زندگی میکنند همه ...

مگه میشه ؟ همش فکر میکنم چجوری میخاد کارمای منو پس بده 

محاله باید عذاب بکشن من ک نمیبخشم 

هر بار زنش گل میزاره من اشکم در میاد !!!

ولش کن شاید هزار بار کتکش زده بعد براش گل گرفته اونم یه عکس گرفته

ولش کن شاید هزار بار کتکش زده بعد براش گل گرفته اونم یه عکس گرفته

باید اینجوری فکر کنم تا اروم بشم 

مرسی ازت 🌷