2777
2789
عنوان

آیا خمس میدید

82 بازدید | 13 پست

ما دو ساله که عروسی کردیم ولی تا حالا خمس ندادیم میگه اگه تو سال فقط ۱۰میلیونم بتونین بزارین کنار باید ۲تومنشو به عنوان خمس بدی به اونی که نیازمنده 

دیشب یهویی یادم افتاد یه لحظه ترسیدم آخه میگن پولی که خمسش داده نشده ناپاک میشه

خمس نه به آخوند و ایناها به نیازمندی که واقعا میشناسیدش 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما نمیدیم ولی این حس ناپاکیم ندارم به پولم چون همیشه از پوشاک تفریح ولخرجیای الکی میزنیم تا پس انداز کنیم برای چیزای بزرگتر چرا باید ببخشیم به کسای دیگه!

البته که به نیازمندا کمک میکنیم این بحثش فرق داره بنظرم

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خمس را حساب كرده همسرم ونداده خودمم طلا دارم كه سالي يه بارم نميپوشم يه خردش را هم فروختم خمس ندادم ،منم بهش فكر ميكنم .همسرم نميگه نميدم اماحس ميكنم دلش نمياد بده 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

مرجع تقلید من و شوهرم گفت به ما خمس نمیرسه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

ما خمس نمیدیم

چون میگن پول مازاد بر نیاز های شخصی

ما پول مازادی نمیمونه

از خوراک و پوشاک میزنیم کمی پس انداز میکنیم برای گذاشتن روی پول پیش

الان صد تومن کنار گذاشتم ولی پول مازاد نیست در واقع پول پیشه

یا ۴ تا النگوی مستعمل دارم که از چهار سال پیش دارمش و استفاده هم نمیکنم .ول اونم مازاد بر نیاز،نیست که خمس بدم

گذاشتم کنار که یه کم دیگه طلا خریدیم بفروشیم ایشالا ماشین بخریم

مرجع تقلید من و شوهرم گفت به ما خمس نمیرسه

ببخشید مرجع تقلیوتون کیه و چجوری حساب کردین که بهتون نمیرسه چون من هم به همسرم این رو گفتم دیشب که به ما نمی‌رسه خمس بدیم ولی میگه از روزی که حتی کم خدا بهمون میده باید در حد وسع مون به اونی که پایین تر از خودمونه ببخشیم

ببخشید مرجع تقلیوتون کیه و چجوری حساب کردین که بهتون نمیرسه چون من هم به همسرم این رو گفتم دیشب که ب ...

من که حساب نکردم از دفتر مجتهدم اموال و در امدمون رو پرسید جواب دادیم گفت به شما نمیرسه 

بیشتر هم با نظر مجتهد شوهرم حساب میشه که برای شوهر من ایت الله شبیری زنجانی هست 

من که حساب نکردم از دفتر مجتهدم اموال و در امدمون رو پرسید جواب دادیم گفت به شما نمیرسه بیشتر هم با ...

و اینکه خودتون به نیازمند بدین فرق میکنه با خمس خودتون دوست دارین بدین ماهم از مالمون نذر و احسان میدیم ولی به خواست خودمان نه اینکه وظیفه ای داریم از نظر خمس

ما نمیدیم ولی این حس ناپاکیم ندارم به پولم چون همیشه از پوشاک تفریح ولخرجیای الکی میزنیم تا پس انداز ...

منم عقیده شما رو دارم میگم اگر تونستیم پایان سال ۱۰۰تومن کنار بزاریم حتما با قناعت سخت بوده ولی همسرم میگه همون خمشی که داده میشه برکت میاره به زندگی 

منم عقیده شما رو دارم میگم اگر تونستیم پایان سال ۱۰۰تومن کنار بزاریم حتما با قناعت سخت بوده ولی همسر ...

کمک به نیازمندان خوبه من و همسرم گاهی به حساب شیرخوارگاه پول واریز میکنیم گاهیم صدقه به نیازمندا تو خیابونی جایی اگه ببینیم میدیم ولی اینکه یک پنجم پس اندازمونو اجباری به بقیه بدیم اصلا قبول ندارم کمک کردن باید دلی باشه ما پس اندازمون با طلا هست خب خمسشم خیلی زیاد میشه که اونم به قول شما با قناعت و سختی جمع کردیم

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40