حالا تسلا چون پولداره یه زری زده.ابر انسان کجا بود مغز به خواب نیاز داره تا یسری کارها رو که تو بیداری نمیتونه تو خواب انجام بده.بیشتر ترمیم موقع خواب اتفاق میوفته
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اگه تسلا نبود الان باید چراغ نفت میکردی پدر جریان برق متناوب هست زن حسابی 😑😑😑
اون دانشمند بود مجبور بود عزیزم
انرژی زیادی بزاره برای خلق یه چیز جدید
ما که انسان های عادی هستیم
دنیام قشنگ تر شد از وقتی شروع کردم به دوست داشتن خودم🤍💘🫂🫠🤍سیاهم… قشنگ مثل شبِ آروم،دلنشین مثل شکلات تلخ،گرم مثل آفتاب روی پوست.سیاه قشنگه و من زیباترش میکنم. 🖤✨رنگم هویتمه، غرورم، و داستانم را روایت میکنه.درونم پر از نور و قدرته، و هر روز با همین رنگ، دنیای خودم رو میسازم. 🌟🖤
شما این گفته رو بد متوجه شدید.چند تا تاپیک هم زدید و مثل اینکه مشتاق انجامش هستید.
از نظر پزشکی و عصب شناسی و روانشناسی و....خیلی های دیگ میانگین خواب درست و نرمال برا یک بزرگسال هشت ساعت هست.
بنده بخاطر کارم و شبکاری فلان...چند ساله میانگین خوابم حدود ۴ یا ۵ساعت شده،اونم خواب روز....نه تنها به سوی ابر انسانی شدن نرفتم😅بلکه تحلیل جسمی،ضعف حافظه،بی حالی بدن،ضعف شدید اعصاب و تمرکز....و خیلی چیزای دیگه نصیبم شده.
اون گفته گیاه خوار باشید پس باید به حرفش کنیدقشنگمهشت ساعت خواب کافی لازمه
ولی به نظرم حرفاش درست هست من خیلی ازش خوشم میاد امیدوارم مردم بتونم ببینمش یا باهاش حرف بزنم خیلی نابغه بوده به پرنده ها هم غذا میداده بعد میدونی چیه گفته رویا پردازی انرژی ذهن رو میگیره دقیقا هم همینه که از بس خیال پردازی میکنم مغزم انگار معتاد شده و فورا انرژیش از دست میده
چهارپنج ماه بعدش چشام قرمز وسردرد شدید شبانه روزی داشتم
وعین زامبیا بودم دلم میخواست همه رو بزنم
ولمون کن تسلا گو ه اضافه خورده
ابرانسان🥴😒
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂
تسلا یه بار سرما بخوره مثه الان من دو تا قرص قوی بخوره اون وقت ببینم ابر انسان هست یا نه
۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀 برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀 ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀 تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀 بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀 در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
تسلا پدر جریان برق متناوب هست اگه نبود الان داشتی میرفتی چراغ نفت میکردی شب نور داشته باشی
هر خری میخواد باشه🤣
تسلا گور بگور بشه اگه ده روز این دوساعت رو امتحان نکنی ببیتم چی میشی🤣
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂