2777
2789
بلههیچی ب شوهر من نمی‌رسهنکنه خانواده شمام مثل خانواده شوهرم بکنین

ما کلا سه تا دختریم از کی باید بکنیم؟😂😂

یکم زیادی حساسی.من پدرم برای سیسمونی دختر عموم کمد و تختشو خرید اخرش اصلا هیچ جا اعلام نکردن که بابای من اینارو خریده فقط گفتن عمو کوچیکم فرش اتاق بچه رو خریده چند بار هم اعلام کردن ولی مامانم با بابام دعوا نکرد و نگفت بریم ده وعده بخوریم تا جبران بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم پرتغال ارزشی نداره 

بعدم واقعا اون دوستمون درست گفت 

ب هرحال شرایط شما بهتر از جاری هست 

زندگی با مادرشوهررتو یک خونه سخته 

هرچقدر هم مادرشوهر خوب باشه 

حالا هرازگاهی اگر رفتی چزی بردین ب جایی برنمیخوره

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
خوب اطرافیان سو استفاده نمیکنن؟؟

چرا سو استفاده میکنن چون بابام وضع مالیش از بفیه خواهر و برادراش بهتره 

اما خب با یکم خرید و خرج چیزی نمیشه 

اگه هم بخوان بیش از حد دیگه سو استفاده کنن بابام پاشون رو کوتاه میکنه.مثلا مادربزرگم میگفت تو پسر نداری برای چبته دوتا خونه یکیو بده دست برادر زادت بابامم پاشونو کوتاه کرد

عزیزم پرتغال ارزشی نداره بعدم واقعا اون دوستمون درست گفت ب هرحال شرایط شما بهتر از جاری هست زندگی با ...

خوب زندگی نکنه

منم با پسر شوهر زندگی می‌کنه م قطعا بهتر از مادرشوهر نیست

چرا سو استفاده میکنن چون بابام وضع مالیش از بفیه خواهر و برادراش بهتره اما خب با یکم خرید و خرج چیزی ...

خوب بالای تو باز بهتره

شوهر من خیلی بشون رو داده

باور ت میشه برای عقد و عروسی مون ماشین دربست برای همشون گرفته

بعد عروس ی خودش بشون پول می‌داده ک پاگشا بدن من

بعد عروسی دعوت شون کردم خونمون جاریم گفت باشه شوهرت کرایه ماشین مونو بده ک بیایم

خوب بالای تو باز بهترهشوهر من خیلی بشون رو دادهباور ت میشه برای عقد و عروسی مون ماشین دربست برای همش ...

اوووو پس خیلی رودارشون کرده حق داری حرص میخوری

حالا من نامزد کرده بودم برادر بزرگش همه کارارو میکرد این نه مالی نه عملی کلا هیچچی کمک نمیکرد همبشه هم طلبکار بود ازشون

یه بار خونه مادرشوهرم بودیم خاله شوهرم نشیته بودپمتتظر تا برادرشوهرم بیدار شه برسونش خونش بعد ما داشتیم میرفتیم بیرون گفتم خب خاله بیا برسونمت گفت وای نه خواهرزادم بدش نیاد ناراحت نشه باهاش مشورت کن😐😐😐😐😐

خیلی خیلی پرو شدن

کلا ادما اینطوورین 

بعد من به این خاله اینطپری رو دادم نامزدم حوشش نمیومد ازش مبگفت عکس هم باهاش نگبر 

بعد موقعی که ناراحتیمون‌بود و قصد جدایی داشتم خاله زنگ زد بهم گفت حق و‌حقوقتو پرت میکنیم جلوت گمشو برو و کلی بهم حرف زد😐😐😐😐گفت هرچیم بهت بگم بتید مول به دختر خوب پاشی بیای منم ریدم براش😂😂😂

قصد داشتم هبچی هم نگیرم ازشون‌اما برای این حرف خاله هم شده چند گرم طلا گرفتم و اونا هم با خاله دعوا کرده بودن برای همین هرجا منو مببینی میخواد جرم بده😂😂😂😂