2777
2789

شیرینی بردیم

شوهرم پرسید از برادرش میوه دارین گفت آره

ولی یکی اون ور گفت بگو پرتقال بیاره

و بردیم

و وقتی رفتیم دیدم خودشونو دارن پرتقال فقط خواستم شوهرم طبق معمول خرج کنه براشون

جای من بودید چ حسی بتون دست میداد و چکار می کردین 

بحث پولش نیست بحث سو استفاده و فرصت طلبیشونه

حالا منم تصمیم گرفتم این بار ک رفتیم شام و ناهار بمونیم و هیچ‌یک نبریم(هربار مرغی چیزی می‌بردیم)

ک بفهمند فقط اونا زرنگ نیستن

نظرتون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐😐😐یه پرتغال و مرغ و گوشت دیگه این حرفارو نداره دختر اون همه برای لچشون زحمت کشیدن یه پرتغال ...

اولا هیچ زحمتی نکشیدند از هشت سالگی فرستادنش سر کار ک براشون پول ببره

دوما جاریامم اونجا زندگی می‌کنه ن 

خب مادرشوهرت اونجاست ب نظرم لطفتون نیست وظیفتونه چون اونا هم دارن براش خرج میکنن لابدشما هم باید دست ...

عزیزم مادر شوهرم خودش درآمد داره و کل درامدشو خرج نوه های دیگه ش می‌کنه 

اولا هیچ زحمتی نکشیدند از هشت سالگی فرستادنش سر کار ک براشون پول ببرهدوما جاریامم اونجا زندگی می‌کنه ...

خب کلا نرو خونشون وقتی انقدر حساسی.اونا هر چی دارن برای بچه هاشونه بعدم به دنیا که اورده اون بچه رو کم کم تا ۸ سالگی تر و خشک کرده 

برای خانواده خودتم انقدر چرتکه میندازی؟

خوب دوست خوبم وجدانت در نظر داشته باش خودت حاضری با مادر همسرت تو یه خونه زندگی کنی برادرشوهرت جدا با زنش زندگی کنه هرسری یه وعده بیاد به مادرش مثل مهمون سربزنه حالا یه مرغ و گوشتی هم بیاره؟ اگر مادر همسرت بده مطمئن باش واسه جاریتم بده