2777
2789
عنوان

خانمای تمیز و خوشبو لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 53 پست
منم داغ نمیکنم ابو... شامپو نزنم ک بوی گل نمیده

دیگه بوی گل و سعی کن از اسپری و مام و اینا بگیری 

من چون موهام به شدت خشک شده بود دکتر اینارو بهم گفت 

گفت اصلا نیاز نیس هر روز شامپو بزنی هر دو سه روز یکبار کافیه با آب خالی هم دوش بگیرین کفایت میکنه 

ما خود شکسته ایم چه باشد شکست ما

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته ولی آب باید ولرم باشه هر روز موهاتو نباید شامپو بزنی آب داغ باعث خشکی پوست و مو میشه من سعی کر ...

اره میگن با آب سرد بشوری بهتره البته موهای منم وزه خشک نرم کننده چی میزنید  میشه بگی؟

نه. وسواسی نیستم... مثلا همون روزی ک دوش گرفتم احساس زندگی کردن دارم... ارامش دارمفرداش حس کسلی بم د ...

چرا حموم‌زیادی هم که خوب نیست  منم روزی که میرم حموم حس سبکی ونشاط می کنم حتی شبش  باحس خوب می خوابم ولی دیگه حس بد ندارم چون اگه هر روز بخوام  برم مریض میشم  ولی روزی هم که حموم‌نمیرم لباس عوض میکنم ومام میزنم‌تت‌ بونگیرم با پخت وپز

منم هر روز میرم بابا ب نظرم عیبی نداره ی دوش ۳۰ دقیقه یی بگیری بعضی ها میرن حموم ۳ ساعت میمونن اونا ...

این مشکل وقتی اذیتت کننده ک چند روز خونه نباشی،،، داغون کننده س

یا چند روز مهمون داشته باشی.. وای

زندگیتون پر از عشق
اره میگن با آب سرد بشوری بهتره البته موهای منم وزه خشک نرم کننده چی میزنید میشه بگی؟

موهای من از حموم زیاد خشک و شکننده شده بودن که الان فقط از سرم ارگان استفاده میکنم فقط خواستی بگیری از یه جای معتبر بگیر

ما خود شکسته ایم چه باشد شکست ما