2777
2789

ما دو تا جاری هستیم. من از بچگی اینطوری تربیت شده بودم که مامان خودم یا میزبانی که مهمونی خونه اش میرم، گارسون یا خدمتکار من نیستن و هر کسی باید اقلا ظرف غذاش رو از جلوی دستش جمع کنه.

رو همین حساب وقتی هم میرفتم خونه خانواده همسرم همیشه کمک می کردم. ولی جاریم مطلقا دست به سیاه و سفید نمیزد. یعنی حتی یک نمکدون از سر سفره جمع نمی کرد.

بعد از مدتی دیدم احترام جاریم تو خانواده همسرم بیشتره، بیشتر ازش حساب می برن، حتی به نفع اون بین ما تبعیض قائل میشن. 

پیش خودم گفتم خلایق هرچه لایق! این کلفتی کردن ها حقتونه. لیاقتتون همینه! 

البته باز هم نتونستم کمک نکنم ولی دیگه خیلی کمتر از قبل میرم و همزمان با جاریم هم نمیرم.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

به نظر من کلا بستگی به جو اون خانواده داره مثلا ما در حد مهمونی جاری و خواهر شوهر باشه همه بلند میشیم کمک میدیم . حتی مهمونی دورتر باشه بازم کامل نمی شینیم چون بد میدونن . در حد مثلا ظرفی ببریم اشپزخونه کمک میکنیم . این چیزا قانون نوشته شده که نداره ادم باید ببینه اوضاع و برخوردها چه طوره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
به نظر من کلا بستگی به جو اون خانواده داره مثلا ما در حد مهمونی جاری و خواهر شوهر باشه همه بلند میشی ...

آفرین کاملا درسته. 

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من چندروزپیشامهمونی بودیم بعدمن لباسم سفیدبود بایدمیکندم وظرف میشستم اما مردا نشسته بودن آشپزخونشونم ازاین مدل جدیداس که اصن اپن چیزی نداره توهاله. 

میخام بگم کاملادید داشت ومعذب بودم بعد امروز اون تاپبک واین وخوندم الان میگم اوناباخودشون میگن چقدرمن ادم بدی بودم ظرف نشستم واینا البته توسفره پهن کردن کمک کردم ولی بازم حس عذاب وجدان دارم

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

وای من چندروزپیشامهمونی بودیم بعدمن لباسم سفیدبود بایدمیکندم وظرف میشستم اما مردا نشسته بودن آشپزخون ...

به صاحبخونه توضیح می دادی عزیزم. 

منم انقد ظرف شستم وظیفم شده 

مادرشوهرم غذا میپزه از اون انتظاری ندارم چون بالخره وقتی من هستم اون نباید ظرف بشوره 

ولی خواهرشوهرم در حد اینکه ظرفارو بیاره ظرفشویی کمک میکنه 

راهی هس که یه دفعه اون بشوره یه دفعه من؟ 

♡

من هرکی بیاد خونم کار کنه منم کار میکنم در عوضش 

میان ظرفای شام رو میشورن منم میشورم

دیگه ظرفای میوه میمونه 

منم ظرفای میوه نمیشورم

مادرشوهرم میومد خونم پیس دستی از جلوش برنمی‌داشت خونه دختراش عین فرفره بود 

منم میرم خونش نهایت ظرفارو جمع کنم کف بزنم منتظر بمونم بیاد  آب بکشه

دختراشم باشن یا کف میزنم یا منتظر میمونم بیان کف بزنن من آب بکشم با کار دیگه اصلا کار ندارم

ما هم حتما کمک میدیم تو جمع و جور کردن و ظرف شستن و اینا

ولی ولی یه‌چیزی برام خیلی عچیبه همه هی میگن اونی که کار نمیکنه بهش احترام میذارن؟من اصلا همچین چیزی ندیدم

وقتی اون فرد نیست بازم بهش محبت دارن؟