2777
2789

من تازه در سن ۲۳ سالگی میخوام نماز بخونم و پریودم ۲۰  خورده ای روز پیش بوده و میگن باید حتما غسل حیض کرد آپا روحیه ی حمام رفتن رو ندارم نمیشه نگرفت و فقط وضو گرفت؟😔

وضو که نه ...ولی تیمم بدل از غسل هست،اینم شرایطی داره ...زمانی که واقعا امکان غسل نباشه جایی باشه آب نباشه اصلا یا زخمی که نشه دوش گرفت و غسل کرد ...شما حتما باید غسل حیض کنی .

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه باید حتما غسل کنیسعی کن بعد قاعدگی وقتی رفتی حموم غسل انجام بدی کلا چند ثانیه وقتت میگیره

برام سخته موهامو برم اب بزنم تایپیک اخرمو بخونی میفهمی چقد حالم بده اصلا طاقت حموم ندارم

آره عزیزم

اگه از قبل غسل نکردی پاشو برو حموم یه غسل کن بخیر نیت همه ی غسل هایی که به گردنته و اصلا بگو خدایا غسل میکنم تا پاک بشم از همه ی چیزهایی که بین منو تو فاصله انداخته تا به تو نزدیک بشم

التماس دعا 

اتفاقا خدا حرف های تو رو بهتر از امثال من میشنوه و مشتاق تر از توئه 

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم

نه دیگه عزیزم . اگر میخوای بیای توی راه اجرای دستورات دین دیگه باید تسلیم فرمان خدا باشی اگر میخوای دلبخواه خودت رفتار کنی که از اول عمرت تا اینجا این کارو کردی . وقتشه این تلنگر رو جدی بگیری و این تنبلی و کسالت رو بذاری کنار . فلسفه دین رشد و کمال روح ادمه . ضمنا اگر متاهلی غسل جنابت هم لازم داری اگر مجردی که همون حیض کافیه جمعا پنج دقیقه هم زمان نمیبره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه دیگه عزیزم . اگر میخوای بیای توی راه اجرای دستورات دین دیگه باید تسلیم فرمان خدا باشی اگر میخوای ...

جنابت برای خانوماییه که بکارت ندارن؟

حتما باید انجام بدن هربار قبل نماز؟

جنابت برای خانوماییه که بکارت ندارن؟حتما باید انجام بدن هربار قبل نماز؟

نه جنابت برای خانومی هست که رابطه جنسی داره . بعد از هر بار رابطه باید انجام بده و تا انجام نده نمیتونه نماز بخونه . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚