2777
2789
عنوان

شدیدا احساس عقب موندن میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 25 پست
قرار نیست که همه 18 سالگی برن دانشگاهمن خودمم انصراف دادم بعدش رشته موردعلاقمو قبول شدم تو هم میتونی ...

بیست و یک سالگی میرم:)

یعنی کنار متولدین هشتادو شش میشینم 

حس حقارت دارم 

من وتو هم سنیم دوستم

بیا باهم رقابتی بخونیم نظرته؟ 

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیست و یک سالگی میرم:)یعنی کنار متولدین هشتادو شش میشینم حس حقارت دارم

میدونم عزیزم میگم یعنی تو هر سنی میشه وارد دانشگاه شد الان مثلا من همکلاسی 30 ساله هم دارم 

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

منم پشت کنکور موندم قبول شدمتو دانشگاهمون کلی 30 40 ساله داریم

دقیقااا ما هم داریم

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

تو که موندی پشت دیگه حداقل استفاده کن از شانست

باید تستی مو قوی کنم 

ولی باورت میشه دوسال خونه نشینی حالمو بدتر کرده 

از خودم متنفر شدم 

دختر خالم متولد فرودین هشتادو شش هست با سهمیه داره دندون میخونه 

بعد من عین چی سرم تو کتاب نه سهمیه دارم ن پول دارم برم کانون ثبت نام کنم از همه چی عقب افتادم 

از رشتمم متنفر شدم 

خدایا عدالتتو شکر 

بعد مامانم یکسره بهم تیکه میندازه بهش گفتم مامان جان دختر خالم سهمیه داشته،خیلیییی تاثیر داره اون الان ن نهایی شو خوب داده ن کنکورشو 

مقایسه کردن آدمو خورد میکنه میفهمی چی میگم؟💔

چه حرفیه که جوونیت داره میرهقرار نیست به خاطر جوونی کردن کل ایندمونو اتیش بزنیم تا کنکور فکر کنم ۷ م ...

اين طفلي سه ساله پست كنكوره. روزاي خوبش فقط با درس خوندن داره تلف ميشه. 

اگه نميشه كه پس تاپيك زدن نداره. مقايسه كردن با ديگران نداره. 

راحت ميتونه هر رشته اي بره

نمیدونم من حالم خوب نیست الان لای کتابو باز میکنم،حالت تهوع میگیرمهمش مطلب تکراری

برای اخرین بار شانسمونو امتحان میکنیم هوم؟ 

دوست داشتی درخواست دوستی بده ایدی تلگرام بدم حرف بزنیم وشروع کنیم

رقابت به ادم انگیزه میده

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

خب امسالو بخون حتما خودتو خلاص کن 

ولی ببین بزرگ تر از توهم تو دانشگاه هست

متولد هشتادو سه ک خوبه 

ب سن نگاه نکن تو دانشگاه هر رده سنی هست حتی میانسال و پیرهاشون در حال ادامه تحصیلن تو ک هنوز اول جوونیته ببین خودت چی دوست داری