2777
2789
عنوان

پوستم پیرشده چی استفاده کنم😓😓😓

254 بازدید | 21 پست

بعد زایمان پوستم پیر و کدر و افتاده شده تیره ترشده حس پیری دارم فقط 25سالمه میدونم باید برم دکترپوست ولی شماهم ازمحصولی که استفاده کردین و نتیجه گرفتین معرفی کنید بهم 

میخوام پوستم سفت و براق و صاف بشه🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آب زیاد بخور ،چای سبز مصرف کن 

قرص هیالورونیک اسید و کلاژن مصرف کن 

من بچه ندارم اما اینا خیلی تاثیر داره 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

برا من زیاده😓😓😓

خب وسایل روتین پوست بخر

ب کاربرای اینجام گوش نده ماسک های خونگی ب هیچ وجه نزن ب پوستت اسیبش جبران ناپذیره

شوینده بخر تونر آبرسان

روشن کننده ضد افتاب

ماسک برنج بخرم یا خودم درست کنم

نه عزیزم خودت درست کن خیلی راحته:یک پیمانه برنج (کم باید درست کنی مثلا نصف فنجان)رو اول میشوری بعد دوفنجان آب جوش روش میریزی و با قاشق خوب زیرورو میکنی میذاری دوساعت بمونه بعد آبشو داخل اسپری کوچیک میریزی و روزی یبار به پوستت میزنی، بیست دقیقه روی پوستت بمونه بعدش بشور ،و همیشه داخل یخچال نگهداری کن ،پنج شش روز میمونه بعدش خراب میشه باید دوباره درست کنی من چندروزه دارم استفاده میکنم حس میکنم روشن تر شده پوستم

خب وسایل روتین پوست بخرب کاربرای اینجام گوش نده ماسک های خونگی ب هیچ وجه نزن ب پوستت اسیبش جبران ناپ ...

همینارو میخواستم ببینم کدوم مارکش بهترع 

البتع من هروقت وزن کم میکنم صورتم زودتر لاغرمیشه احساس میکنم بخاطر لاغریشه زشت شدم

همینارو میخواستم ببینم کدوم مارکش بهترع البتع من هروقت وزن کم میکنم صورتم زودتر لاغرمیشه احساس میکنم ...

من دکترم بهم همه رو از برند برایت مکس داده

خیلی خیلیم راضی ام تو ایرانیا بهترینه خدایی

هم شوینده ش هم ضدافتابش هم سرم ویتامین سی شو دارم واقعا خیلی خوبه