2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نمیکنم هیچکس توی دنیا مثل من پشتش حرف درآورده باشن من مظلومم هیچی نمیگم ولی همون بلا رو سر طرف خودش میاد جالبه واسه همین خوشحالم 

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  

تا دلت بخاد ب خواهرم گفته از آشنای خودم هست هنوز ضرم میزنه ولی خواهرم نمیذاره ب روش بیارم بشورمش بذارم کنار 😏😐

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

فکر نمیکنم هیچکس توی دنیا مثل من پشتش حرف درآورده باشن من مظلومم هیچی نمیگم ولی همون بلا رو سر طرف خ ...

برای منم که حرف زدند ب سرشون اومده ولی نمیدونم چرا کورن برای اونا بد نیست برای من بد بوده منک واقعاً بعضی وقتا نمیتونم ببخشم آخه حرفای ناحق میزنند و دلم میشکنه🥲

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

برای منم که حرف زدند ب سرشون اومده ولی نمیدونم چرا کورن برای اونا بد نیست برای من بد بوده منک واقعاً ...

منم خیلی دلم میشکنه کاش یه پایه واساس داشت حرفاشون نمیدونم از کجا درمیارن گاهی طرف حتی منو ندیده یادمه مجرد بودم یه خواستگار داشتم دیگه همه چیز تموم شده بود  نمیدونم از کجاشون درآورده بودن گفته بودن این از بچکی مریض بوده حالا مریضیه چی نمیگفتن خداروشکر که مارو خدا سالم آفرید واقعا خدا آدمهای متوهم رو شفا بده حالا همین بلا سر دختر خودش اومده واعتراف کرده که من تهمت زدم

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
منم خیلی دلم میشکنه کاش یه پایه واساس داشت حرفاشون نمیدونم از کجا درمیارن گاهی طرف حتی منو ندیده یاد ...

خب کارما هست گلم خیلی دلت پاکه ک خدا جوابشون رو میده برام خیلی دعا کن🙏🥲😘