2777
2789

اره گفته بودش ناراحتم ، فلانی یعنی من دارم برا ارشد میخونم به کسی نمیگم! حالا طرف اصلا هیچ ربطی بهش ندارم نمیدونم چرا فکر کرده جیک و پوک زندگی من رو باید بدونه ، ناراحتیش برا این بود که مبادا ازم عقب بیفته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من میگم کسی که میاد حرف بقیه رو برات میرسونه که فلانی پشت سرت فلان چیزو گف، همون بزرگترین دشمنته

چون اونم خودش تو اون جمع نشسته پشت سرت بد گفته که بقبه جرعت کردن پشت سرت حرف بزنن وگرنه کسی که دوست داشته باشه و پشتت باشه هیچکس جرعت نمیکنه پیش اون ازت چیزی بگه

فک نکنم. اگرم باشه من متوجه نمیشم. چجوری باید متوجه بشیم پشت سرمون چه چیزایی میگن؟

یهو طرف رفتارش عوض میشه بدون یکی پشتت بهش چیزی گفته اون اگه دوست باشه و بشما اطمینان داشته باشه که نمیگی میاد میگه فلانی راستش غیر مستقبم حرف طرفو بگوشت میرسونه میگه مواظب فلانی باش باهاش نشست و برخاست نداشته باش