2777
2789
عنوان

چجوری به شوهر خواهرم بگم برام پول نریزه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 34 پست

بگیر کیفشو ببر اگر قصد و غرضی پشت داستان نیست

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه واقعا نیاز نداری میتونی به خاهرت بگی که نیاز ندارم دستتون درد نکنهالبته خاهرته دیگ دوس داره یجور ...

نیاز ندارم اصلا واقعا

به اندازه ی کافی پدر و مادرم هوامو دارن

هربار به یه بهونه میریزن

یه بار میگن عیدی

یه بار تولد

سایر موارد هم میگن تو دانشجویی😂

😂😂😂😂عزیز دلمممم

جدی گفتم😂

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

توهم برا خودشون جمش کن مناسبتها بده بهشون... 

دمشون گرم... 

لابد یچی میدونن ک برات میفرستن.. قدرشو بدون. 

من خودم خواهر دارمم.. سمتم نممیان..  چه برسه شوهراشون. 💞اینجور خواهرا نعمتن.. خدا جفظش کنه برات عزیزم

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

کلا من خودم خیلی آدم رکی هستم بالاخره حرفتم بخوای با پیچ تاب به طرف بگی که منظورتو بفهمه یکیه یا اینکه بخوای رک بگی هم یکیه پس رک بگو حرفتو اینهمه فسفر های مغزتم نسوزون😂

اینایی که میگن قبول کن اشکال نداره به حرفشون گوش نده اگر یک خواهر شوهر می گفت برادرم برام پول واریز می‌کنه پوستشو کنده بودن چون شما خواهر زن هستی دامادتون شده مرد خوب ومهربون،اکر برای خواهرش پول می‌داد میشد جانی

توهم برا خودشون جمش کن مناسبتها بده بهشون... دمشون گرم... لابد یچی میدونن ک برات میفرستن.. قدرشو بدو ...

دورت بگردم عزیز دلمممم

خب آره منم برا بچه هاشون کادو میخرم

مثلا من چند وقت دیدم برام قبض تلفن نمیاد

دیروز متوجه شدم دامادم همش برای من و مامانم و خواهرم رو پرداخت میکنه😂

نیاز ندارم اصلا واقعابه اندازه ی کافی پدر و مادرم هوامو دارنهربار به یه بهونه میریزنیه بار میگن عیدی ...

حالا تولد و مناسبتا اشکالی نداره، شما هم براشون هدیه بگیر 

میتونی پس انداز کنی، کم کم جمع که شد چیزی که دوس داری باهاش بخر

سخت نگیر