2777
2789
عنوان

مشکلم با کسی‌که باهاش کار می‌کنم

343 بازدید | 5 پست

سلام🌹

یکی از کسایی که باهاش کار می‌کنم همیشه هرساعتی که بهم میگه‌ برم دفترش مهمان داره

امروز هم یکی از اون روزها هست که قرارمون ساعت ۸:۳۰ بود و الان نزدیک ۹:۳۰ و همچنان مهمون داره

قرارها هم صبح میذاره که من یا دلم میخواد بخوابم😅یا جای دیگه کار دارم

مهمون‌هاش هم همیشه براش سوغاتی میارن😅

و اینم هی به من میگه فلانی تو چه زمانی میری شهرتون برام سوغاتی بیاری؟🤣جدی هم میگه نه شوخی

هم بخاطر جایگاه اجتماعی بالاش و هم بخاطر یه صمیمیتی که به وجود امده نمیتونم از این شرایط انتقاد کنم

البته قبل از انتقاد من خودش عذرخواهی میکنه و  میگه مهمان پر چانه بود ولی خب من می‌دونم خودش پرچانه هست و مدیریت زمان نداره🤦🏼‍♀️

دلم میخواد یه جوری که دچار رنجش نشه بهش بفهمونم که خسته شدم؛ ولی چطوری؟

به سادگی حرفت رو بزن. وقتی دعوتت میکنه بگو میتونم بیام اما یک ساعت بعدش جای دیگه قرار دارم نمیتونم معطل بمونم. اگر میتونید همون ساعت وقت بذارید بیام چون بعدش مجبورم برم. یا اینکه شما مکان و زمان ملاقات رو تعیین کن که ایشون بیاد. یا اینکه مستقیما وقت دعوت میکنه بگو اگر قبلش کسی پیش شماست من نیم ساعت دیرتر بیام که معطل نشم. خودش میفهمه که از علاف شدن هر دفعه ناراحتی

در مورد سوغات هم از این گوش بگیر و از اون یکی در کن، هرچقدر هم جدی بگه مهم نیست. اجازه نده دیگران به خاطر جایگاهشون ازت باج بگیرن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به سادگی حرفت رو بزن. وقتی دعوتت میکنه بگو میتونم بیام اما یک ساعت بعدش جای دیگه قرار دارم نمیتونم م ...

این رو امتحان کردم و فقط یکبار گرفت

یکبار گفتم با فلانی قرار دارم گفت جا به جا کن

دفعه بعد گفتم با بهمانی قرار دارم و نمی‌تونم تایمش رو عوض کنم برگشت گفت حالا دیگه بهمانی از ما مهم‌تر شده؟

تنها دفعه‌ای که شد گفتم مدرسه دخترم جلسه هست و فقط مادرها میتونن برن 

در مورد سوغاتی میخوام براش ببرم ولی نرفتم شهرمون

میتونم از تهران براش بخرم همون کالا رو ولی توقعش از شهر خودمونه

این رو امتحان کردم و فقط یکبار گرفتیکبار گفتم با فلانی قرار دارم گفت جا به جا کندفعه بعد گفتم با بهم ...

ایشون فرد بی ملاحظه ایه

لزومی نداره به توقعاتش توجه کنی مگر اینکه متقابلا کاری برات کرده باشه. گفت کی میری بگو مشخص نیست، اگر عجله دارید میتونم از همینجا براتون بخرم.

در مورد تاخیر در جلسات هم بهتره شفاف باشی، وقتی روش غیرمستقیم جواب نداده شفاف بگو از معطل شدن هر دفعه ناراحتی. بگو دوست ندارم انقدر من رو معطل کنید. تایم دقیق بگید. 5 دقیقه 10 دقیقه رو میشه تحمل کرد اما اینکه یک ساعت من وقتم هدر بره و شما با شخص دیگه گپ بزنید درست نیست. منم گرفتاریای خودم رو دارم. اینکه دیگران چقدر به ما احترام بذارن بستگی به مرزهایی داره که خودمون ترسیم میکنیم. نهایتا بدش میاد، خب بیاد اما دفعه بعد میدونه این آدم به زمان اهمیت میده و در نظر میگیره

اینم اضافه کنم، ایشون عامدانه داره شما رو توی رودروایسی قرار میده، اگر مجبور نیستی و کارت پیشش گرو نیست این اجازه رو نده. مبگه فلانی مهمتره بگو بحث این نیست، کاری که با ایشون دارم مهمه و دیگه فرصت نمیکنم، من هم خیلی گرفتارم. یا وقتی میگه عوض کن بگو نمیشه به تاخیر بندازم موضوع مهمیه و در کل هم وقتم برام مهمه لطفا یجوری برنامه ریزی کنید من معطل نشم

اما اگر به هر دلیل مجبوری که خب بحث فرق میکنه

برای منم پیش اومده مثلا نوبت دکتر داشتم اما خودشون رو موظف نمیدونن تایم دقیق به بیمار بدن و معطلت میکنن و اعتراضم میکنی مگن خب برو جای دیگه اما خب به دلایل مختلف نمیشه. این دیگه واقعا راهی نداره و حق الناسیه به گردن اون افراد