2777
2789
عنوان

سرفه های خلطی کودک

108 بازدید | 16 پست

سلام خانما صبحتون بخیر.

دخترم خیلی وقته سرماخورده.سرفه هاش خشک بود دکتر گفت عفونت‌داشته خود به خود برطرف شده حالا سرفه های خشکش مونده.بهش برون کلد و کتوتیفن  ایروکاست داد.روز اول که داروها رو خورد سرفه هاش صد برابر شد یکی دوروز  خورددیگه ندادم گفتم داره بدتر میشه خودم سعی کردم دمنوشای خلط اور روبهش بدم.الان سرفه هاش خلطی شده اما بازم خیلی زیاده حسابی کلافه ش کرده.دیگه واقعا نمیدونم چ کار کنم.الان دیگه همکاری هم نمیکنه برای خوردن داروهای گیاهی.شما نمیدونید چه شربتی بدم که سرفه ها تموم شه بره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتفاقا من و دخترمم سرماخوردیم خوب شدیم فقط سرفه های خشک موقع خواب همراهمون بود تا ۱۰ روز بیشتر آخر کاری خسته شدم انتی بیوتیک خوردم و خوب شد. 

به دخترمم دادم ۲ روزه خوب شد ولی دوره دارو رو  تموم کردم.  

به پسر منم کتوتیفن داده بود خوب نبود با یه دکتری مشورت کردم گفت زوفا عسلی بده که گیاهیه الان اونو گرفتم میدم به نظرم سرفه هاشکمتر شده ولی بازم هنوز سرفه داره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چند وقتشه؟اینقدر دارو ندهسینه اش رو با روغن زیتون چرب کن و ماساژ بده چند بار خلط ها رقیق میشه میره ت ...

۵ سالشه.دیوونه شدم دیگه از یه طرف این روزا روزای بعد از زایمانمه و خودم کلی چالش دارم بابت زردی نوزاد و حال جسمی و روحی خودم.از طرفی این بچه رو میبینم اینطوری زجر میکشه.دیگه کم اوردم نمیدونم چ کار کنم

اتفاقا من و دخترمم سرماخوردیم خوب شدیم فقط سرفه های خشک موقع خواب همراهمون بود تا ۱۰ روز بیشتر آخر ک ...

اخرش فکر کنم منم مجبور شم این کارو کنم.دیگه واقعا دارم دیوونه میشم.فکر کن از بیمارستان بر میگردی با این سرفه های صدبرابر بدتر شده روبه رو میشی با نوزادی که هر لحظه میترسی مبتلا بشه.یعنی هیچ وقت روزهای اول بعد از زایمانام رو دوست نداشتم از بس پر چالشه

۵ سالشه.دیوونه شدم دیگه از یه طرف این روزا روزای بعد از زایمانمه و خودم کلی چالش دارم بابت زردی نوزا ...

عزیزم قدم نورسیده مبارک واقعا شرایط سختی هست دست خدا همیشه همراهتون ❤️❤️

به پسر منم کتوتیفن داده بود خوب نبود با یه دکتری مشورت کردم گفت زوفا عسلی بده که گیاهیه الان اونو گر ...

همون زوفا هم خیلی وقت پیش دادم فایده ای نداشت.گمون کنم فقط باید بگذره تا خوب بشه.ناراحتم که داره خودش زجر میکشه.

اخرش فکر کنم منم مجبور شم این کارو کنم.دیگه واقعا دارم دیوونه میشم.فکر کن از بیمارستان بر میگردی با ...

نگران نوزاد نباش چیزیش نمیشه‌ ❤️ 

عزیزم خدابهتون سلامتی میده..🌹

اخرش فکر کنم منم مجبور شم این کارو کنم.دیگه واقعا دارم دیوونه میشم.فکر کن از بیمارستان بر میگردی با ...

قدم نورسیده مبارک عزیزم بلد باشین دوبار بادکش بنداز براش خیلی خوبه

سلامتی و خوشبختی دخترم

اسی توروخدا بچه بزرگتو بفرست پیش کسی تا خوب بشه بخدا نوزادتم درگیر میکنه   همین بلاسر من اومد موقع بدنیا اومدن پسرم یک هفته بستری شد وزجرش دادن توروخدا نزار بهش انتقال بده 

واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.  

نگران نوزاد نباش چیزیش نمیشه‌ ❤️ عزیزم خدابهتون سلامتی میده..🌹

ممنون عزیزم.

ان شاالله که چیزیش نشه.دخترم تمام این مدت ماسک میزد دیگه گفتم نزنه همون ماسک شرایطو بدتر میکنه

اسی توروخدا بچه بزرگتو بفرست پیش کسی تا خوب بشه بخدا نوزادتم درگیر میکنه همین بلاسر من اومد موقع ب ...

الهی عزیزم چه سخت.

حالا این‌بیماریش کهنه شده گمان نکنم سرایت کنه.

نوزادتون شیر خودتونو میخورد?