2777
2789
عنوان

من باطنم مذهبیه ظاهرم غیر مذهبی

545 بازدید | 66 پست

هیچکس اعتقاداتم رو باور نمیکنه چه کنم آخه ؟

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

وقتی بلاتکلیفی ، 😄😄چه اصراری بر باور داری تکلیفتو مشخص کن 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه از ته دلت دعاکنی برام که خدا زندگی و آبرومو حفظ کنه و منو همسرم و پسرم در کنار هم زندگی آرومی داشته باشیم 

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

خب حالا چه اصراریه که کسی اعتقاداتتو باور کنه

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

مث سیب زمینی فاسد

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

هیچ وقت درک نکردم باطنم مذهبیه ظاهرم نه یعنی چی؟

یا اینوری یا اونوری .

هم دوست دارید مذهب و دین رو داشته باشید هم دوست ندارید .

یعنی یه جاهایییش که به نفعتونه اوکیه ‌

یه جاهاییش که خوشتون نمیاد اوکی نیست

این که نشد انتخاب.

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

میشه از ته دلت دعاکنی برام که خدا زندگی و آبرومو حفظ کنه و منو همسرم و پسرم در کنار هم زندگی آرومی د ...

الهی امین

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

بخاطر باطنت خدارو شکر کن 

تو نهج البلاغه یک جایی هست در مورد صفات متقین صحبت میکنه یک بخشش هست در مورد افرادی مثل تو حضرت علی صحبت کرده سعی کن بری دنبالش ببینی حضرت چی گفته کامل توضیح داده با دلیل

هم دوست دارم خودت بری ببینی که بیشتر تحقیق کنی هم اینجا ظرفیتش نیست که توضیح بدم

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باور ديگران مهم نيست ،ب نظرم ادم خوبه ظاهر و باطنش يكي باشه ولي ايمكه باطنت مذهبيه  هم تا حدي خوبه همين كه اعتقاداتت جلوي خيلي حرف ها و كارها رو بگيره خوبه  

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
😐😐

همینطوری خواستم یه چیزی بگم بعد دیدم اسی رو تخریب 100 از 100 کردم🤣🤣این چی بود اخه من گفتم

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

هیچ وقت درک نکردم باطنم مذهبیه ظاهرم نه یعنی چی؟یا اینوری یا اونوری .هم دوست دارید مذهب و دین رو داش ...

می‌دونم یعنی در واقع منظورم اینه نماز اینا رو هم شروع کردم ظاهرم اینطوریه یعنی بد نیستا منظورم این نیست خودمو انداخته باشم بیرون معمولی هستم با شال

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg