2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@پرتقالتامسونم‍ ...ایشون خیلی میتونه بهتون کمک کنه کدبانوی شمالی🌷🌷🌷

عزیزی خواهر لطف داری ❤️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

اول یه بار غاز یا مرغ محلی رو بزار آب جوش بیاد یه قل بخوره بعد خالیش کن و مرغتو با آب سرد بشور ، بعد پیاز و سیر خرد کن سرخ کن بعد شوید گشنیز چوچاق نعناع و جعفری و زولنگ خرد شده رو بریز و سرخ کن ، بعد رب انار ملس و گردو خرد شده بریز داخلش، نمک فلفل هم بزن ، بعد به همه جای مرغت نمک فلفل زردچوبه بزن از مواد سبزی بریز داخل شکم و بعد با نخ و سوزن بدوز و پاها و بال ها رو با نخ ببند، و بعد تو قابلمه چند دقیقه همه اطرافشون سرخ کن بعد بزار رو شعله خیلی کم بپزه، نیاز به ریختن آب نیست، مرغ خودش آب میندازه فقط شعله خیلی کم باشه ، دو ساعت با همون آب مرغ بپزه، بعد یک نصف لیوان آب بریز بزار با همون بپزه، آب کم بریز تا بی مزه نشه، حواست باشه که آبش خشک نشه بسوزه ، من اینجوری درست میکنم خیلی خوشمزه میشه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اول یه بار غاز یا مرغ محلی رو بزار آب جوش بیاد یه قل بخوره بعد خالیش کن و مرغتو با آب سرد بشور ، بعد ...

مرسی عزیزم بابت وقتی که گذاشتی 😘😘😘

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲