2777
2789
عنوان

به نظرتون دلیل خیانت چی هست

143 بازدید | 12 پست

نبود زیبایی ؟

بد اخلاقی؟

کمبود توجه ؟

چی باعث میشه کسی که واقعا عاشق همسرش هست اینکارو کنه خیلی هم ابراز پشیمانی کنه ولی آدم نتونه ببخشه 

خیانت هیچ توجیهی نداره ولی دوست دارم نظر شمارم بدونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ب نظر منم توجیحی نداره میشه با حرف زدن خیلی مشکلات و حل کرد و مشاوره 

دوم اینکه چهره ک اون با مشاور حل شدنی نیس ولی شخص میتونه از همون اول چشماش و باز کنه بعدا پشیمون نشه و یا پول بده هزینه کنه همسرش عمل کنه فیلم بزنه یا هز چی

بعضیا بی ذات و تنوع طلبن 

اونایی که انتطار نداری ولی، معمولا از عادی شدن برای همدیگس 

ببین زمانی که تو اشنایی هستی چطور در مورد هم کنجکاوین حتی چیزای بیخودی مثل خصوصیات ماه تولد و چک میکنید ...

اما به مرور زندگی جاشو پر میکنه اون تب و تاب از جریان میافته 

کافیه یکم انرژی بذاری و هر چند سال سعی کنی از سر نو طرف بشناسی و همپاش باشی 

معمولا پیش نمیاد 

خیانت توجیه نداره ولی دلیل داره همیشه

دلیلش هم متفاوته برای هر آدمی

ولی معمولا آدمایی که دیگه عاشق همسر یا پارتنرشون نیستن میرن سمت خیانت به نظرم

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

دروغ چرا من تا دو روز قبل فکر میکردم به زیبایی چهره و هیکل ربط داره تا اینکه به طور شوک آوری متوجه شدم که دختر عموم که ۲ساله برای طلاق اومده همسرش زنداییشو صیغه کرده بوده اما به نا گفته بودن به خاطر بد اخلاقیشه که اومده اگه دختر عموم رو ببینید مثل من شاخ درمیارید بدون اعراغ میگم پنجه ی افتاب اصلا انقدر تو شوکم حالم بده که ....💔💔💔

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

هزار و یک دلیل مختلف داره ، مهم ترین ها : ۱- انتخاب غلط در ازدواج ۲- ضعف اعتقادات و اخلاق ۳ - بی توجهی یکی از زوجین به مسائل و وظایف زناشویی ۴- تامین نشدن از لحاظ عاطفی و روحی توسط همسر