2777
2789
عنوان

درددل یه کنکوری🥺خواستی بیا

112 بازدید | 19 پست

نمیدونم دارم چیکار میکنم دیگ واقعن:)

خیلی سردرگم شدم سال ۳ تجربی ام و غیرحضوری میرم 

ی مدت طولانیه تو خونه موندم.. همش درس میخونم

به حدی شدهه که میرم بیرون همش میخوام سریع بیام خونه 

از ترس اینکه به بیرون عادت نکنم.. همش دلم عشق و حال نخواد نمیرم ۹۹ درصد مواقع بیرون:) 

چون خیلی عشق لباس و این چیزا دارم.. خودم و مجبور کردم تمرکز کنم رو درس خوندن همش در حال فک کردن به چی خریدن نباشم.. الان چن ماهه لباس جدیدم نخریدم.. 

همههه آشنا ها ازم میپرسن کجاعم؟!:)

خیلیی سختههه خیلییی

واقعنن همش تو خونه موندن خیلیی سختههه خیلیییی

خیلی دارم اذیت میشم.. شاید بگین برو بیرون مثلا .. ولی من همینکه میرم بیرون پر از عذاب وجدان میشم و دیگ شاید کل روزو ازم بگیره و نتونم تمرکز رو درس بزارم..

نمیدنمم تاوان چیو دارم پس میدم.. نمیدنمم چرااا این همه سختی واسه منهه.. اگههه اون همه بلا نمیومد سرم و از دهم یا حتی یازدهم میخوندم الان انقدر دور و سخت نمی شد🫠 

یوقتا اصلاا هیچی خوب پیش نمیره:)..ولی با اینکه از خیلی چیزااا مطمین نیستم اصلا حتی شاید نتیجه نباشه زبونم لال..ولیی بازم دارم تلاش میکنم❤️‍🩹 

خودمم گاهی وقتا تعجب میکنم از خودم با اینکه همه چی انگار فریاد میزنه فایده نداره ولیی لجبازم..

فقط خواسم همین جا درد دل کنم.. چون خیلی وقتههه از همه دورم.. 

شبتون بخیر!

ازون شبایی که خوابم نمیگیره💤

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر منم کنکوریه

امشب نشسته بود گریه میکرد

فشار عصبی زیادی روشه

پر از اضطرابه

تمام صورتش شده جوش

هزارتا مشکل پیدا کرده

میتوتم بفهمم چ فشاری روتونه

از ته قلبم دعا میکنم نتیجه زحمتاتونو ببینید

خواهر منم کنکوریهامشب نشسته بود گریه میکردفشار عصبی زیادی روشهپر از اضطرابهتمام صورتش شده جوشهزارتا ...

مررسی جگر❤️‍

فک کن داری زیر فشار له میشی یهو مامانت و بابات صدات کنن خانم دکتر😭😂 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

هر کس از مراحل زندگیش سربلند نمیتونه بیرون بیاد

درس خیلی خوبه 

منم خیلی خواندم 

سال دوم آوردم رشته ای که خواستم 

ولی خب خیلی چیزایی دیگه ای هم هست که مهمه 

که باید در کنار درس باشن

اگر اونقدر که دلهامون میشکنه،بت ها شکسته میشدن ،همه قوم لوط هم مسلمان بودن https://daigo.ir/secret/1734084822

درس خیلی خوبه منم خیلی خواندم سال دوم آوردم رشته ای که خواستم ولی خب خیلی چیزایی دیگه ای هم هست که م ...

اخههه الان هر جور حساب میکنم نمیشه:)

دیدی میترسی یچیزیو ازت بگیرن؟!

من خیلیی وقت بود اینو ازم گرفته بودن.. 

هر لحظه ارزو میکردم درس بخونم

عاشقشم🫠 

ترس از دست دانشو دارم.. شاید هر کی درک نکنههه

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

اخههه الان هر جور حساب میکنم نمیشه:)دیدی میترسی یچیزیو ازت بگیرن؟!من خیلیی وقت بود اینو ازم گرفته بو ...

میفهمم 

خیلی اوقات حتی کتاب کنارته 

ولی حالا خوب نیست و نمی‌خونه 

و یکی از دالیل حال بدت هم همون عذاب وجدان درس نخوندنه

اگر اونقدر که دلهامون میشکنه،بت ها شکسته میشدن ،همه قوم لوط هم مسلمان بودن https://daigo.ir/secret/1734084822

ولی من هفته ایی ی بار نرم بیرون نمیتونم تحمل کنم و عصبی میشم

مثلا کجاها میری؟ 

با همه دوستام که قطع ارتباط کردم.. بعدشم حس میکنم زیاد خوش نمیگذره.. چون اونا هم میگن درس بخونیم😂💔

یا بقیه شونم راجب رل و اینا میگن.. چیزی که در حال حاضر فراری ام ازش.. نمیخام یادم بیفته🥲😂 

نمیدنم خانواده ام که یکوچولو منفی ان..

دوس دارم خوش بگذره...

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍