2777
2789
عنوان

زن علیع زن تا کجا

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 25 پست
این حرفو نزن ی مرد خودش کرم داره زنم اگه زن باشه خاسته های مردشو انجام میده ک مردش نره سمت یکی وقتی ...

پشت این کاربری واقعا یک زن نشسته 😲😲😲

چجوری همچین حرفیو می‌زنی زن اگه زن باشه چیه اگه زنش راضی نیست طلاقش بده هر گهی می‌خواد بخوره اگه یک زنم خیانت میکرد اینو میگفتید 

شوهرک مرده و زندش برام فرقی نداره واسم سواله بابا مگ نمیبینی ب زن خودش وفا نکرده دنبال چی هستن

وقتی شوهری ک ببخشید نزدیک ترین فرد به تنت بوده کسی ک امضا تعهد زده کسی ک رفته اومده بله گرفته مرده زنده براش مهم نیست یه غریبه ک صددرصد براش مهم نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرد جماعت کثیفه ولی زنی ک میدونه متاهله و بازم پا پس نمیکشه کثیف تره

همه که قرارنیست درست حسابی باشن چهارتا زن نخاله کاسب وپولکی خب پیدا میشه چرا فکر میکنین وتوقع دارین همه جامعه باید نجیب باشن اونم تواین دوره زمونه که برادر به برادرش رحم نمیکننه چه برسه زن هفت پشت غریبه

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
همه که قرارنیست درست حسابی باشن چهارتا زن نخاله کاسب وپولکی خب پیدا میشه چرا فکر میکنین وتوقع دارین ...

من انتظاری ندارم میگم چی بهشون میرسه ک تا این حد پست و بی وجود میشن.میخوان ب چی برسن ی کثافت کاری چن دقه ای تهش چیه

پشت این کاربری واقعا یک زن نشسته 😲😲😲چجوری همچین حرفیو می‌زنی زن اگه زن باشه چیه اگه زنش راضی نیست ...

اره میدونی دلیل دارم برا حرفم دلیل یک بی نظاکتی زن دلیل دو ب خودش نرسیدن دلیل سه خرج نکردن فقط جم کردن یا کردن جم نکردن زن باید در حد حدود خرج کنه دلیل سه اشپزی دلیل چهار محبت رابطه جنس.... دلیل پنج حرف سیاست دلیل زیاده 

حالا بریم برا مردا مرد قبل ازینکه زنشوهر باشین میگه دوست باشیم حرف بزنیم سیاست زن ب اینجا دردش میخوره حرف بزنه ن از رازاش چون فردا ب سرش میخوره زندگی سرد میشه مرد ب شوخی احتیاج داره شوخی کنین محبت در میان مردم نشون بدین شخصیتشو خورد نکنه دلیل من زیاده برای حرفایی ک میزنم 

من انتظاری ندارم میگم چی بهشون میرسه ک تا این حد پست و بی وجود میشن.میخوان ب چی برسن ی کثافت کاری چن ...

حیف خستم حوصله ندارم برات تعریف کنم باهمین چشام چیا دیدم چون بااین مدل مارصفت ها گشتم خوب میدونم چرا جامعه رو گند کثافت برداشته 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
حیف خستم حوصله ندارم برات تعریف کنم باهمین چشام چیا دیدم چون بااین مدل مارصفت ها گشتم خوب میدونم چرا ...

منب زنه پیام دادم امشب خودش بهم زنگ زده بود ک ادعا میکرد شوهرت گولم زده نمدونسم زن داره در صورتی ک این طور نبود و برای من فیلم بازی میکرد ک نرم شکایت کنم