مملییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 1627 عنوان راهنماییم کنید راجع ب دعوتی خونواده همسرم 63 بازدید | 9 پست شوهرم میگه شب یلدا خونوادتو دعوت کنیم بعد منم گفتم باشه،مادرشوهرم نمیتونه راه بره ،ما طبقه پنجم هستیم اسانسور نداریم به این دلیل مادر شوهرم خونه ما نمیتونه بیاد،خیلی وقته مادر شوهرم اینا شاید یکسال بیشتر خونمون نیومدن بخاطر پاهاش،خلاصه شوهرم دوست داره مادرش هم باشه،مادر همسرم خیلی زن خوبیه،تنهاست،حالا همسرم گفت بنظرم دعوتی رو بندازم خونه مامان اینای من خونه مادرم اینا بزرگه طبقه اول آسانسور داره 1404/09/01 | 02:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مملییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 1627 حالا خونه مادرم اینا خیلی قشنگه فقط یک مشکلی داره وسایل خونمون مثل مبل خیلی کهنه شده و خراب،در دستشویی رنگش رفته چوبیه،بابام بهش نمیرسه اگه برسه تو کل خونها تک هست
مملییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 1627 مادرشوهرمو دعوت کنم باید دوتا از جاریام و خواهرشوهرمم دعوت کنم،وسایل آشپزخونه مادرم اینا به جور نیست و کمه،،،کلا بیست نفر میشیم
cft5 عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 6881 جاری و خاهر شوهر و نمیخاد دعوت کنی اگه مجبوری که خب مادرشوهرتم دعوت نکن شما برید خونشون قبل شام برید خونه مامانت بعد شام خونه مادرشوهرت یا برعکس