نه مجردم برام سواله چطوری این وضعیت رو تحمل میکنن منی که یه دل پیچه میگیرم یه حالت تهوع میگیرم حالم ...
طاقباز باید نخوابی. اونم اصلا سخت نیست . وقتی شکمت سنگینه اصلا نمیتونی طاقباز بخوابی خودت رو پهلو راحتتری. ببین منم مجرد بودم اولین دغدغه م برای بعد ازدواجم این بود که چجوری پیاز و خورد کنم تا ریملم نریزه پایین با اشکم. باور کن جدی میگم اما بعد ازدواج و مخصوصا مادر شدن یه سختی هایی پیش اومد که اصلا فکرشم نمیکردم بتونم از پسش بر بیام اما به راحتی همه رو پشت سر گذاشتم. الانم به این چیزا فکر نکن عزیزم به وقتش خدا توانش رو هم میده بهت .
از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖
نه پهلوعه ولی دلت لک میزنه یه بار به پشت بخوابی. من بخاطر سختیهای بارداری پشیمون نشدم ولی بعد از زاییدن فهمیدم چه گوهی خوردم با دست خودت یه نقطه ضعف برای خودت درست میکنی. به نظرم مادر شدن یعنی پایان خودت
نه پهلوعه ولی دلت لک میزنه یه بار به پشت بخوابی. من بخاطر سختیهای بارداری پشیمون نشدم ولی بعد از زا ...
وای گل گفتی . مادر شدن یعنی پایان خودت 😶
از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖