2777
2789

سلام شبتون بخیر دوستان من یه خواهر شوهر مجرد دارم ۱۸ سالشه منم تازه عقد کردم اولین یلداییم هست که برام یلدایی میارن ، بعد من خیلی احترام می‌زارم چون مقابلا از مادر شوهرم احترام میبینم بعد این خانوم بی دلیل یه هفتس از من رو میگیره منم ناراحت نیستم فقط موندم چشه ( تازگیا همسر من ۵۰ میلیون قرض داده به پدرش دستشون خالیه این وسط خواهر شوهرم هی میگفت بابا خونه نیس داداش منو ببر فلان جا خرید همسر منم وقت نداشت من فعلا دارم خرید میکنم دیگ نمیرسه از اون موقع ایشون از من رو میگیره انتظار داره برادرش براش لباس زمستونی و‌ بوت اینا بخره که مام نمیتونیم حقیقتا خودمون قرض داریم منم ک خرجم هست 😐

چیکار کنم ؟ چه رفتاری نشون بدم 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشید شما مدرک تحصیلی تون حسابداری هست؟

ممنون میشم جواب تاپیک بنده رو هم بدید چون امسال کنکور دادم میخوام انتخاب رشته کنم موندم چه رشته ای برم که بازارکار و درآمد خوبی داشته باشه میشه راهنماییم کنید

شما دخالت نکن  ولی شوهرتم نباید دیگه خرج اونا کنه وقتی ازدواج میکنه پولش برا زندگی شماست 

اگر باهات سرده توهم همونطور مثل خودش باش بلاخره اونم باید با این مسئله کنار بیاد که وظیفه برادرش نیست تامینش کنه 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

هیییییییچی فقط خرج تراشیتو بیشتر کن همین یه چیز عالی بهت گفتما

دقیقا اونقدر درک کردم تو قیمت اینجوری شده 

حتما

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
اگه شوهرت توانایی خرید داره بزار براش بخره پدرشوهرت ندار هست و این بچه بی لباس میمونه

بی لباس که داره ولی ما توانایی نداریم نه فشار میوفته رو شوهرم 

۵۲ میلیونی قرض داریم ب طلا فروش که هر روز میاد روش 

پدرش وضع مالی خوبی دارع خونه ساختن بدن اجاره اینجوری شد

حس میکنم پرروعه

شدیدا😐

روزدختر براش چیز میز گرفتیم باز توقع داره واقعا جنبه ندارع 

ببخشید شما مدرک تحصیلی تون حسابداری هست؟ممنون میشم جواب تاپیک بنده رو هم بدید چون امسال کنکور دادم م ...

عزیزم حسابداری خودش خیلی خوبه با همون کارشناسی هم میتونی تو یه شرکت خوب کار پیدا کنی و مشغول باشی 

استادم همیشه میگه شخصی که حسابداری خونده بیکار بمونه بی عرضه س چون واقعا بازار کار خوبی داره کافیه چند تا نرم افزار خوب یاد بگیری رو هوا میزنن در ثانی شما میتونی ارشدتم بگیری بعلاوه چند جا کار کنی حسابرسی یه کارخونه رو بگیری که درآمدشم برا یه خانوم فوق العاده س

هیچی عادی باش. خیلی تحویل نگیر خیلیم بی محلی نکن. معمولی . ذهنتم درگیر نکن.

حتما ممنون