2777
2789

ی هفته هس نصب کردیم اولش گفتیم جون بخاری تازه هس این بو رو میده ولی الان دقیقا ی هفته بیشتره ک بوی گاز میاد مجبورا در اون اتاق رو بستم و بغل پنجره رو یذره باز گداشتم ولی خب مدام میترسم شوهرمم اصلا اهمیت نمیده میگه چیزی میخاس بشه شده بود خانوش هم میکنم اتاق سرد میشه

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊

لوله گازو چک کن روش مایع ظرفشویی بریز شاید خوب محکم نیست

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی چیزی میخواست بشه شده بود😐

خواهش میکنم سهل انگاری نکنین

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

به لوله بخاری دست بزن حتما باید داغ داغ باشه

داغه ولی خب ن داغ داغ شعلشم آبیه

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊

مام اینجور بود البته دسته دوم برادرشوهرم بود

تعمیر کار آوردیم حل شد

چه شوهرت سیب درختیه خدایی

اتفاقا ما دیدیم بو گاز میاد ومطمئن شدیم تعمیرکار آوردیم درست کرد

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

دوستان اینکه میگن لوله داغ باشه، برای مونوکسید کربن میگن، که اصلا بو نداره..

ایشون وقتی بو داره حس میکنه، احتمالا منظورش گاز شهری هست، نه مونوکسیدکربن 

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)