2777
2789

چیزای سردی کمتر بخور

نوشخوار فکریتو کنترل کن

ویتامین های ب هم همه جورش رو بخور

حس ششم فقط یه حسه دوست عزیزم؛اصلااا رو حساب جوابِ کسی تصمیمِ خاصی نگیریاااا🙏🏻کاربری دست چندنفره✌🏻لطف بزرگی می کنید اگر برای یه حاجت بزرگم دعا کنید🌱

با حسین اورا وکانال این نقطه توی کست باکس اشنا شو

و مدیتشن وشکر گزاری کن

همیننن

فقط انجامش بده

نجات پیدامیکنی

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

این نسخوار فکری من رو کشته

ببین یواش یواش آدمارو برای خودت از اهمیت بنداز؛درست میشه

حس ششم فقط یه حسه دوست عزیزم؛اصلااا رو حساب جوابِ کسی تصمیمِ خاصی نگیریاااا🙏🏻کاربری دست چندنفره✌🏻لطف بزرگی می کنید اگر برای یه حاجت بزرگم دعا کنید🌱

چیکار کنم

الان یه عکس از برنامه کست باکس فرستادم

اون رو دانلودکن

ازتوش کانال این نقطه رو پیداکن وتمام اپیزود هاشو ازاول گوش بده

منم دچارشم جانمهمه کار کردم بهتر شده ولی شبانه روز درگیرم دیگه نمیدونم چ کنم 🫠💔

چه فکری میکنی من همش فکر مرگ عزیزام رو میکنم و تو خواب هم اون فکهارو خواب میبینم یه هویی از خواب میپرم نمیدونم چه غلطی کنم

ببین یواش یواش آدمارو برای خودت از اهمیت بنداز؛درست میشه

چطوری من همش فکر مرگ عزیزانم رو میکنم و گریه میکنم خسته شدم از این وضع بخدا همهون فمرهارو هم خواب میبینم تو خواب مثلا ڌهنم داره تعریف میمنه اون فکرهارو

چه فکری میکنی من همش فکر مرگ عزیزام رو میکنم و تو خواب هم اون فکهارو خواب میبینم یه هویی از خواب میپ ...

چه جالب منم همینطور

بخصوص مرگ خودم و عزیزانم

چون پدرم رو از دست دادم اینطور شدم

خیلی سختمه