2777
2789

همسرم اولویتش خانوادشن و برای خوشحالی اونا منو ناراحت میکنه و میدونم با خانوادش غیبت منو میکنن 

واقعا حالم ازشون بهم میخوره 

چن روز قهر بودم تو خونه و درنهایت انقد صحبت کرد که آشتی کردم ولی میدونم که اینا همش پیش منه و در حقیقت طرف خانوادشه و همچی رو گزارش میده 

نه میتونم دعوا و قهر کنم نه میتونم تحمل کنم که با این اوضاع مث یه احمق بهش خدمات بدم و‌ خانوادشم خوشحال که ‌پسرمون سمت ماست 

نفرت دارم از همشون 

راه حل حبدین 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم شوهرم سمت خانودشع اما غیبت نمیکنه پشت سرم و بدمو هم نمیخان خانواده همسرم اما با این وجود می‌دونم که سمت من نیست گاهی برای رضایت اونا از نیاز های من میزنه 

من که نتونستم کاری کنم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
والا من هرپسریو دیدم اولویتش خانوادش بودداداشم فقط مارو هیچی حساب نمیکنه

داداش خود منم اولویتش خانوادشن 

همسر من بی رگه

از روز اول ازدواج هیچکاری نکردن و فقط توقعن 

منم شوهرم سمت خانودشع اما غیبت نمیکنه پشت سرم و بدمو هم نمیخان خانواده همسرم اما با این وجود می‌دونم ...

همین حس خیلی بدیه که بدونی همسرت آنقدر بی رگه که با خانوادش غیبت تو رو میکنن

همین حس خیلی بدیه که بدونی همسرت آنقدر بی رگه که با خانوادش غیبت تو رو میکنن

آره واقعا خیلی حس بدیه 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
من شوهرم از اول همین بود خر تر شد وبهتر نشد گذاشتم ب حال خودش

منم چاره ای ندارم جز اینکه بذارمش به حال خودش 

از این میسوزم که مث کلفتم تو این زندگی 

کار بیرون کار خونه ، همه چیزم باید به نام خودش باشه و من هیچی 

دوس ندارم بهش انقد خدمات بدم 

تنها راهش محبت کردنه یک مدت محیط خونتو جوری که اون دوست داره بگیر و همش بگو بخند وشاد باش اونقد که باتو حالش خوب بشه ازخانوادشم یک مدتی اصلا جرف نزن وگله نکن بزار بره بیاد مهم نباشه مطمینمم طرفت میاد فقط کمی صبروزمان میخواد

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
امیدوارم ب یجایی برسه ک بفهمه خانواده اش کمکش نمیان فقط در اون صورت عقلش میاد سر جاشتو هم سمت خانواد ...

نمیفهمه متاسفانه 

خانوادش از روز اول ازدواج هیچ کاری نکردن تو هیچ مراسمی واقعا 

فقط ادعا و توقع 

همسرمم یه اخلاقی داره هر چقدم باهاش بد رفتاری میکنن و حسابش نمیکنن بازم رو حساب اینکه خانوادشه براش مهم نیست 

من فقط از این میسوزم که کلفت مفتم ، دلم باهاش نیس و ازش کینه کردم ولی چاره ای ندارم جز مدارا 

منم چاره ای ندارم جز اینکه بذارمش به حال خودش از این میسوزم که مث کلفتم تو این زندگی کار بیرون کار خ ...

خب نده بهش من خودم زیاد بهش توجه نمیکنم رفت امدم باهاشون هم خیلی کمه

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
نمیفهمه متاسفانه خانوادش از روز اول ازدواج هیچ کاری نکردن تو هیچ مراسمی واقعا فقط ادعا و توقع همسرمم ...

شت یه بدبخت مهرطلب هست

شوهر منم همینجوری بود می‌ترسید طردش کنن

عین بچها برای خوشایندشون همه کار میکرد

دیگه انقد داستان و دعوا داشتیم ک بهش اثبات شد یا من یا اونا